Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga nacija

Enrique pozvao Danija Olma u reprezentaciju

Dani Olmo
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/3
20.08.2020.
u 19:42

Na Enriqueovu popisu nema niti jednog igrača Atletica iz Madrida

Izbornik španjolske nogometne reprezentacije Luis Enrique za utakmice Lige nacija protiv Njemačke i Ukrajine, koje će se igrati 3. i 6. rujna, pozvao je šest debitanata, a među njima je 17-godišnji napadač Barcelone Ansu Fati.

Fati je prošle sezone postao najmlađi strijelac za Barcelonu u prvenstvu te je ekspresno prebačen iz U21 reprezentacije u seniorsku.

Među debitantima je i novi igrač Manchester Cityja Ferran Torres, zatim još jedan igrač Cityja Eric Garcia, veznjak Real Sociedada Mikel Merino, vratar Athletica iz Bilbaoa Unai Simon te napadač Reala iz Madrida Oscar Rodriguez, koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Leganesu.

Na Enriqueovu popisu nema niti jednog igrača Atletica iz Madrida, no svoje je mjesto pronašao napadač RB Leipziga, koji je do siječnja bio član zagrebačkog Dinama Dani Olmo.

REPREZENTACIJA ŠPANJOLSKE,

VRATARI: David de Gea (Manchester United), Kepa Arrizabalaga (Chelsea), Unai Simon (Athletic Bilbao)

OBRANA: Jose Gaya (Valencia), Dani Carvajal (Real Madrid), Eric Garcia (Manchester City), Sergio Ramos (Real Madrid), Diego Llorente (Real Sociedad), Pau Torres (Villarreal), Jesus Navas (Sevilla), Sergio Reguilon (Sevilla)

VEZA: Sergio Busquets (Barcelona), Rodri (Manchester City), Thiago Alcantara (Bayern), Fabian Ruiz (Napoli), Mikel Merino (Real Sociedad), Oscar Garcia (Real Madrid), Adama Traore (Wolverhampton Wanderers)

NAPAD: Rodrigo Moreno (Valencia), Mikel Oyarzabal (Real Sociedad), Dani Olmo (RB Leipzig), Marco Asensio (Real Madrid), Ferran Torres (Manchester City), Ansu Fati (Barcelona) 

Komentara 1

MK
mksdk
20:28 21.08.2020.

Čestitke Olmu na odličnim igrama i zasluženom pozivu u španjolsku reprezentaciju i nadam se da će jednog dana biti među najboljim igračima na svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije