Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez TV prijenosa

Englezi susret s Ukrajinom gledaju samo na netu

'England\'s David Beckham and Rio Ferdinand react as they leave the pitch at half-time during their friendly soccer match against the Netherlands in Amsterdam August 12, 2009.   REUTERS/Michael Kooren
'MICHAEL KOOREN'
05.10.2009.
u 17:00

Prvi put u povijesti utakmica engleske nogometne reprezentacije neće biti prenošena na jednoj od britanskih televizija, već će slika iz Ukrajine biti dostupna samo putem interneta, uz novčanu naknadu od pet funti.

Teškoća se pojavila nakon bankrota irske tvrtke Setanta koja je imala pravo prijenosa iz Dnipropetrovska, a ni BBC ni ITV ni Five, ali ni Sky nisu željeli platiti visoku cijenu signala iz Ukrajine. U posao je tada ušla tvrtka Perform ponudivši engleskim navijačima priliku da na internetu gledaju svoje miljenike, uz komentar bivšeg engleskog izbornika Svena-Görana Erikssona.

Zbog kvalitete prijenosa Perform će dopustiti najviše milijun korisnika. Tvrtka Odeon najavila je da će u svojim kinima omogućiti gledanje utakmice, no navijači su svejedno bijesni, tvrde da bi svaka utakmica reprezentacije trebala biti besplatna i dostupna svima.

– Internet je budućnost i bit će zanimljivo vidjeti kakva će biti gledanost – rekao je Rio Ferdinand.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije