Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KALKULACIJE ZA EURO

Englezi ne žele s Hrvatskom u skupinu: 'To bi za nas bio najteži ždrijeb'

Euro 2024 Qualifier - Group C - England v Italy
Foto: Carl Recine/REUTERS
1/3
21.11.2023.
u 14:56

"Ovako bi mogao izgledati scenariji iz snova za Englesku, završi li u skupini s Albanijom, Slovenijom i Srbijom", navode iz SkySportsa. Međutim, jakosne skupine za ždrijeb kojim će se odlučivati o sastavu grupa za Euro 2024. još uvijek nisu definirane, a izvlačenje će biti 2. prosinca

Engleska nogometna reprezentacija u ponedjeljak navečer odigrala je neriješeno protiv Sjeverne Makedonije (1:1). Englezi su već prije osigurali plasman na Europsko prvenstvo 2024. godine, stoga ova utakmica nije imala utjecaja na njihov položaj u ždrijebu za grupnu fazu natjecanja.

Tijekom kvalifikacija izgubili su svega četiri boda i za sada izgledaju vrlo dobro. Englezi su zato vrlo entuzijastični kada je u pitanju predstojeće prvenstvo, a već su počeli nagađati s kime bi bilo najbolje, a s kime najgore dijeliti grupu. SkySports je pisao o najboljoj opciji za englesku reprezentaciju.

GALERIJA 'Vatreni' dominantno došli do važne pobjede (2:0) i na korak do Eura! Debi Baturine i Pašalića

Euro 2024 Qualifier - Group C - England v Italy
1/48

"Pogledajmo mogući ždrijeb za Englesku za Euro, iako još nije sve riješeno. Ovako bi mogao izgledati scenariji iz snova za Englesku, završi li u skupini s Albanijom, Slovenijom i Srbijom", napisali su Englezi.

VEZANI ČLANCI:

Zatim su se osvrnuli i na najgore opcije. "S druge strane pak, najteži ždrijeb bi nam bio da dobijemo Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku", stoji u njihovom tekstu. Na prošlom su Europskom prvenstvu Engleska i Hrvatska bile zajedno u skupini, a momčad iz Britanije je slavila rezultatom 1:0.

Ukoliko večeras izabranici Zlatka Dalića pobijede Armeniju, Hrvatska će biti u trećoj jakosnoj skupini. Ukoliko u ždrijeb uđe kroz dodatne kvalifikacije, moguće je da bude u četvrtoj. Ništa još nije sigurno, obzirom da jakosne skupine nisu definirane, a ždrijeb će se održati 2. prosinca.

VIDEO Dalić: 'Pjaca se ozlijedio, ostao sam na jednom napadaču. Zvat ću Belju'

Komentara 1

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
15:58 21.11.2023.

Ja navijam da Srbi i Albanci budu u istoj skupini. Na Njemačkom tlu. Pa kom obojci kom opanci. Fizički.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije