Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRANDE LUKA

Emotivna objava o Modriću: Govorili su mu da je preslab i presramežljiv za nogomet

Rotterdam: Luka Modrić penalom zaključio uzbudljivu pobjedu Hrvatske
Marko Lukunic/PIXSELL
15.06.2023.
u 09:36

Nogometni skaut objavio je fotografiju hrvatskog kapetana Luke Modrića iz mladih dana i ukratko opisao njegov razvoj na svojem Twitteru, gdje ga prati više od 200 tisuća ljudi

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon spektakularne pobjede nad Nizozemskom plasirala se u finale Lige nacija. Nakon produžetaka u Rotterdamu Hrvatska je slavila s 4:2.

Vodili su Nizozemci nakon prvog poluvremena golom Donyella Malena, no Andrej Kramarić i Mario Pašalić donijeli su preokret u drugom dijelu. Ipak, u 96. minuti Noa Lang odveo je utakmicu u produžetke, gdje je hrvatski junak bio Bruno Petković. Prvo je zabio fantastičan pogodak za novo hrvatsko vodstvo, a onda je izborio jedanaesterac iz kojeg je Luka Modrić potvrdio pobjedu i plasman u finale.

VIDEO: Modrić: 'Bilo je infarktnih utakmica i na Svjetskom i Europskom. Ova je bila jedna od njih'

Ljubitelji nogometa diljem svijeta posebno su bili očarani Modrićem i najčešće ističu koliko je impresivno to što Luka radi s 37 godina.

Međutim, posebnu objavu posvetio mu je i nogometni skaut Jacek Kulig, osnivač stranice Football Talent Scout, jedne od najcjenjenijih što se tiče detaljnijeg nogometnog sadržaja.

VEZANI ČLANCI:

Objavio je fotografiju hrvatskog kapetana Luke Modrića iz mladih dana i ukratko opisao njegov razvoj na svojem Twitteru, gdje ga prati više od 200 tisuća ljudi.

"Kad je bio mlad, treneri su rekli da je preslab i presramežljiv da bi igrao nogomet. Riječ je o Luki Modriću, jednom od najboljih veznjaka u povijesti nogometa. On je apsolutna legenda", napisao je osnivač poznate nogometne stranice.


 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije