Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na Instagramu

Emotivna objava Lovrena melem je na ranu svim navijačima Liverpoola

Jürgen Klopp i Dejan Lovren
Foto: Press Association/Pixsell
1/11
12.05.2019.
u 23:08

Pokazali smo svijetu da smo unikatan klub - napisao je, između ostaloga, hrvatski branič

Dejan Lovren nije uspio u nedjelju osvojiti naslov prvaka Premier lige. Unatoč 2:0 pobjedi protiv Wolverhamptona, Liverpool je ostao kratak za bod jer je Manchester City s 4:1 svladao na gostovanju Brighton i obranio titulu.

Jasno, rastužilo je to vosjku navijača Redsa, time više jer je klub s Anfielda imao fantastičnu premierligašku sezonu. Uostalom, izgubio je samo jednu utakmicu, a uz to je s 97 bodova postao najuspješniji drugoplasirani klub u povijesti natjecanja.

Liverpoolu do kraja ostaje finala Lige prvaka, sraz s Tottenhamom 1. lipnja u Madridu, a uvijek ostaje i sutra, nada da će Liverpool u bliskoj budućnosti napokon osvojiti svoj prvi naslov otkako je osnovana Premier liga.

Na to se osvrnuo i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren u emotivnoj objavi na Instagramu:

- Kakva je ovo bila sezona! Vaša podrška je bila nevjerojatna. Pokazali smo svijetu da smo unikatan klub. Nažalost, 97 bodova nije bilo dovoljno. No, vjerujte mi, ova se momčad nikada neće predati. Hvala - napisao je Lovren.

Komentara 3

PR
prajdali100
07:32 13.05.2019.

Nažalost, ako ćemo biti do kraja realni, Redsi su posložili obranu u kojoj će Dejan vrlo malo participirati.U ključnim utakmicama Klopp je izostavio Lovrena.

QU
quovadis
17:45 13.05.2019.

Sada Dejan vise pise nego igra...dobar je to rezim. Pare idu a on lezi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije