Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD 21. RUJNA

Emisija o Prvoj HNL vraća se na HTV

Hajduk - Dinamo
Foto: Tino Jurić/Pixsell
12.09.2014.
u 21:53

HTV će tako istim konceptom konkurirati već etabliranoj RTL-ligi, u kojoj zanimljivim analizama i britkim komentarima briljira Joško Jeličić.

Hrvatska nogometna liga vraća se na HTV, ali za sada ne kroz izravne prijenose utakmica, nego kroz 45-minutnu emisiju svake nedjelje od 21.30.

Premijera je 21. rujna, nakon što se odigraju utakmice 10. prvenstvenoga kola, uz izravno javljanje s Kantride, neposredno nakon završetka derbija Rijeka - Dinamo.

U emisiji, koju će voditi Stjepan Balog i Marko Šapit, bit će prikazani izvještaji s prvoligaških travnjaka, uz analizu nogometnih stručnjaka i sudačkog eksperta Matea Beusana.

HTV će tako istim konceptom konkurirati već etabliranoj RTL-ligi, u kojoj zanimljivim analizama i britkim komentarima briljira Joško Jeličić.

>> Cikalleshi s dva gola donio Splitu remi protiv Lokomotive

Komentara 10

KG
KGK
22:48 12.09.2014.

što to da gledam .. kad ste me natjerali da plaćam arenu sport kako bih mogao pratiti nogometna zbivanja .. ukinite pretplatu pa da plaćamo ono što gledamo

TA
tarzan
22:13 12.09.2014.

Na što je spao HTV da im je ovo kao neki uspjeh što imaju prava pokazivati golove sa utakmica HNL-a. 10-15 godina unazad je ovo bila jedna od najjačih televizija što se vrhunskog sportskog programa tiče

TH
than
01:56 13.09.2014.

Hahaha.. Pa ovo sigurno necu gledati ?!?! Odjavio sam tv i to preporucam svima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije