Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljutiti suparnici

Uoči subotnjeg El Clasica: Hoće li Barcini igrači čestitati realovcima?

Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
17.12.2017.
u 14:28

Trebali bi i bilo bi lijepo da nam Barcelonini igrači naprave špalir - rekao je Cristiano Ronaldo

Sljedeće subote (13 sati) na Santiago Bernabeuu igra se El Clasico. U 17. kolu španjolske lige aktualni prvak Real igra protiv ljutitog suparnika Barcelone.

Nakon što je kraljevski klub pobijedio Gremio i obranio naslov prvaka klupskog SP-a u Španjolskoj se pitaju hoće li uoči najvećeg derbija igrači katalonske momčadi u špaliru čestita Madriđanima za osvojeni naslov.

Real Madrid
1/15

- Trebali bi i bilo bi lijepo da nam Barcelonini igrači naprave špalir - rekao je Cristiano Ronaldo.

Lani je špalir izostao. Real je osvojio klupski SP, a sljedeća utakmica bila je El Clasico. Derbi se igrao na Nou Campu, a Barcini igrači pred svojim navijačima nisu čestitali realovcima na trofeju.

Isto je bilo i u  španjolskom Superkupu nakon što je kraljevski klub osvojio Uefin Superkup. Hoće li se Katalonci ovaj put vratiti tradiciji i čestitati suparniku na naslovu? Nestrpljivo čekamo subotnji El Clasico. 

Ove se tradicije drži većina momčadi u Španjolskoj. Toga su se, ne tako davno, držali Real i Barcelona. Na snimci iz 2008. Barcini su igrači u špaliru dočekali prvake u El Clasicu. Hoće li slično biti i u subotu?

Komentara 1

Avatar poljicanin
poljicanin
09:49 18.12.2017.

Mislim da će im čestitati sa 3-0...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije