Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

EHF-fanovi izabrali: Luka Cindrić najbolji u Europi

Luka Cindrić - Hrvatska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
07.01.2018.
u 16:12

U glasanju je sudjelovalo oko 40.000 fanova koji su imali mogućnost izabrati najboljeg rukometaša i najbolju rukometašicu od ponuđenih opcija

Hrvatski rukometaš Luka Cindrić pobijedio je u još jednom izboru – glasovima fanova na službenoj stranici EHF-a (Europski rukometni savez) izabran je za najboljeg rukometaša Europe u 2017. godini.

U glasanju je sudjelovalo oko 40.000 fanova koji su imali mogućnost izabrati najboljeg rukometaša i najbolju rukometašicu od ponuđenih opcija.

Luka Cindrić - Hrvatska
1/7

Srednji vanjski hrvatske reprezentacije i Vardara pobijedio je u konkurenciji rukometaša sa 6731 glasom (46%) ispred Mađara Matea Lekaija sa 6039 glasova (41%), a u konkurenciji su još bili Norvežanin Sagosen, Španjolci Perez de Vargas i Aguinagalde, zatim Momir Ilić iz Srbije, Šveđanin Hallbäck i ponajbolji svjetski vratar Arpad Šterbik, internacionalac.

Kod rukometašica pobijedila je Rumunjka Cristina Neagu sa 15.185 glasova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije