Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrajinsko prvenstvo

Eduardo postigao prvi pogodak za Šahtar ove sezone

Eduardo da Silva (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
11.11.2012.
u 15:11

Srna je strašno opalio volej, vratar je izbio loptu, a Dudu sjajnim refleksom glavom zabio gol

Nogometaši Šahtara u 15. kolu ukrajinskog prvenstva pobijedili su u gostima kod gradskog rivala Metalurga iz Donjecka s 4:0. Eduardo da Silva postigao je prvi poodak u 11. minuti, što mu je prvi prvenstveni pogodak za rudare ove sezone! Tako je opravdao povjerenje trenera Mircee Lucescua što mu je dao da igra od početka do kraja.

Minutu nakon što je promašio vrlo dobru priliku, Dudu je odličnim refleksom glavom u mrežu pospremio odbijenu loptu koju je Metalurgov vratar izbio nakon odličnog voleja Darija Srne.

U 23. minuti autogolom Baranovskog Šahtar je povisio na 2:0, a Hkhitaryan je u 38. zabio za 3:0. To mu je 15. gol ove sezone. A prije današnjeg gola nije zabio pet utakmica... Na krajnjih 4:0 povisio je Teixeira, a i Srna je igrao 90 minuta.

Zanimljivo je da na Šahtarovim vratima nije Pjatov, krivac za dva pogotka Chelsea u srijedu u Ligi prvaka u porazu 3:2 u Londonu. Rudari su zadržali 14 bodova viška nad Dniprom i kijevskim Dinamom

Ukrajina, 15. kolo: Iličivec-Dnipro 0:0, Kalinić žuti karton, M. Donetsk-Šahtar 0:4 (Eduardo gol)

Komentara 1

DU
Deleted user
17:01 11.11.2012.

Zanimljivo je da na Šahtarovim vratima nije Pjatov, krivac za dva pogotka Chelsea u srijedu u Ligi prvaka u porazu 3:2 u Londonu. /* */ Pa jedino Kelava može primati po dva tri pacerska goal po tekmi i nikom ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije