Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ ŠAHTARA

Eduardo da Silva diplomirao u Kijevu! Otkrio i čime će se baviti nakon karijere

Eduardo da Silva
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
30.10.2016.
u 12:38

– Ovo je samo prvi korak. Uskoro ću nastaviti školovanje jer želim imati i Uefinu PRO licenciju, s kojom mogu svuda raditi kao trener i sportski direktor.

Naš bivši reprezentativac Eduardo da Silva u petak diplomirao je na trenerskoj akademiji u Ukrajini! Igrajući usporedo za Šahtar, Eduardo je posljednjih deset mjeseci u Kijevu pohađao školu i polagao ispite, pa sad ima Uefinu A trenersku licenciju. S tom licencijom može biti sportski direktor prvoligaških i drugoligaških klubova (uz potvrdu HNS-a o reprezentativnom igračkom statusu), zatim trener mlađih uzrasta prvoligaških i drugoligaških klubova, te pomoćni trener seniora prvoligaških klubova. Samostalno može voditi seniorske momčadi trećeligaša...

– Ovo je samo prvi korak. Uskoro ću nastaviti školovanje jer želim imati i Uefinu PRO licenciju, s kojom mogu svuda raditi kao trener i sportski direktor. Nakon igračke karijere ostat ću u nogometu – rekao nam je Eduardo, kojem u prosincu istječe ugovor sa Šahtarom i vjerojatno će napustiti ukrajinski klub i karijeru nastaviti u nekoj drugoj zemlji.

Uz Eduarda, na nogometnoj akademiji u Kijevu diplomirali su i Ukrajinci Šovkovski, Voronjin i Lisicki te češki vratar Laštuvka.

>> Eduardo da Silva proslavio 31. rođendan uz svoju obitelj

Komentara 5

GD
goran.durinic
16:16 30.10.2016.

Bravo za Eduardo da Silva.

DU
Deleted user
13:35 30.10.2016.

Neokrunjeni kralj hrvatskog nogometa. Dudu majstore! Šteta što ti luzeri Bilić i Kovač nisu dali pravu minutažu na euru i svjetskom, a oni über luzeri Šuker i Mamić o njima ne treba trošiti riječi.

CE
centirion
19:26 30.10.2016.

Eduardu želim svu sreću!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije