Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav gaf!

Edison Cavani: Susret s Jamajkom? Bit će teško kao sa svim Afrikancima!

Edison Cavani
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
12.06.2015.
u 11:20

"Prije svega želim se ispričati Jamajčanima. Htio sam usporediti njihov stil igre s afričkim reprezentacijama. Čim sam izgovorio rečenicu do pola, znao sam da sam rekao nešto pogrešno"

U subotu u 21 sat u prvom kolu Copa Americe Urugvaj će igrati protiv Jamajke. U najavi tog susreta urugvajski napadač Edison Cavani napravio je veliki gaf, zbog kojeg ga ismijavaju.

– Bit će nam teško, baš kao i protiv svake afričke reprezentacije, rekao je napadač PSG-a i onda shvatio kakvu je pogrešku napravio pa se putem Twittera ispričao Jamajčanima.

"Prije svega, želim se ispričati Jamajčanima. Htio sam usporediti njihov stil igre s afričkim reprezentacijama. Čim sam izgovorio rečenicu do pola, znao sam da sam rekao nešto pogrešno. Duboko se ispričavam i nadam se da će moja rečenica biti prihvaćena s dozom humora", napisao je Cavani.

>>Čile pobjedom protiv Ekvadora otvorio Copa Americu, Henriquez na klupi

>>Ovo su razlozi zbog kojih je Copa America bolja i atraktivnija od Europskog prvenstva!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije