Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KATASTROFALNA REAKCIJA

Džeko zabio dva gola, ali je nevjerojatno što je uspio promašiti!

Džeko
Foto: Twitter.com
21.02.2016.
u 22:48

Bosanski dijamant s dva metra nije uspio ugurati loptu u prezan gol.

Roma se nakon poraza od Reala u Ligi prvaka iskalila na Palermu kojega je večeras razbila sa 5:0 u utakmici 26. kola talijanske lige.

Po dva gola zabili su Džeko (30. i 89.) i Salah (60. i 62.), a jednom je strijelac bio Keita (52.). No, osim pogodaka, Džekin nastup će ostati upamćen i po nevjerojatnom promašaju u 28. minuti. S dva metra nije uspio ugurati loptu u prezan gol.

Roma je ovom pobjedom preskočila Inter i ima dva boda manje od trećeplasirane Fiorentine koja je na posljednjem mjestu koje vodi u Ligu prvaka.

>> Ronaldo promašio jedanaesterac, Kovačić i Modrić nisu pomogli Realu

Komentara 1

LA
LacoLaco
01:48 22.02.2016.

"Dijamant". I Bilic ga hoce????? Nasla vreca zakrpu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije