Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLAN REMI

Ronaldo promašio jedanaesterac, Kovačić i Modrić nisu pomogli Realu

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
21.02.2016.
u 18:17

Malaga je izborila 1:1 i veliki bod, a do 81. minute u svemu je sudjelovao i Duje Čop

Real Madrid je nakon odlične partije na Olimpicu stigao na Rosaledu gdje je Malaga nedavno dobro namučila Barcelonu, a sad i njih. Zidane je zaigrao u 4-3-3 sustavu, ali nije pomoglo i susret je završio 1:1, a Ronaldo se pokazao kao tragičar zbog promašenog jedanaesterca.

Benzema nije konkurirao zbog lakše ozljede leđa, a umjesto njega u vrhu je zaigrao Isco. Ronaldo je igrao na svojoj poziciji, dok je Jese zaigrao na mjestu koje je umjesto Balea popunjavao James.

Kolumbijac je započeo na klupi, a Iscovo je mjesto od prve minute zauzeo Mateo Kovačić. Nacho je pak bio stoper umjesto kartoniranog Varanea. Unatoč činjenici da bi ih novi žuti karton izbacio iz gradskog derbija protiv Atletica u sljedećem kolu, zaigrali su i Ramos i Carvajal. Duje Čop je za Malagu pak igrao do 81. minute i imao veliku priliku u 39. minuti, ali je promašio sam ispred Navasa, kao da se uplašio.

Zato nije šest minuta prije njega Ronaldo kad je zabio za 1:0, ali Portugalac je uspio i promašiti jedanaesterac koji je bio na njemu. Nepisano se pravilo potvrdilo i Kameni brani udarac, što je sugeriralo da bi se mogle dogoditi loše stvari po 'kraljeve'.

Loše slutnje navijača Reala na kraju su se i obistinile jer je Malaga uspjela iščupati remi, završilo je 1:1, a Real je sada pao na minus devet u odnosu na Barcelonu.

>> Keylor Navas sjajnim obrana skoro pa udvostručio svoju vrijednost

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 4

HR
hrvatin
19:14 21.02.2016.

Katalonska zvona zvone da pozdrave sampione!Barca forever!

HR
hrvatin
19:23 21.02.2016.

Ronaldov gol iz zaledja,jedanaesterac cista gluma,ali ima Boga.Ni svi sudci svijeta im ne mogu pomoci protiv Baceloninih carobnjaka kojima ce uvijek gledati u ledja.

ST
steiner
19:12 21.02.2016.

Gol Reala iz nedozvoljene pozicije, dosudjen nepostojeći penal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije