Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji igrač Chelseaja

Eden Hazard o dolasku Edina Džeke: Ne treba nam!

Džeko
Foto: Reuters
1/6
22.01.2018.
u 11:39

- Manchester City ima najbolju momčad u ligi, a ima samo dva napadača.

Chelsea se želi pojačati u zimskom prijelaznom roku, a navodno su ozbiljno zagrizli za dovođenje Edina Džeke i Emersona Palmierija u paketu.

Engleski i talijanski mediji već danima pišu o tome i sve je izvjesnije da će se transfer uskoro i realizirati, a Roma bi za njih trebala dobiti oko 60 milijuna eura. No, ponajbolji igrač plavaca Eden Hazard ne slaže se s tim da im trebaju pojačanja.

- Ja sam sretan sa sadašnjim kadrom, mislim da nam ne trebaju pojačanja. Sve ovisi o tome kako igraš. Imamo odlične napadače, Michyja Batshuayija i Alvara Moratu, a čak i ja mogu igrati na toj poziciji. Kada zabijamo golove, onda govore da imamo najbolje napadače, čim u nekoj utakmici ne zabijemo, onda nam traže pojačanja, rekao je Hazard pa dodao:

- Manchester City ima najbolju momčad u ligi, a ima samo dva napadača.

Komentara 5

ZA
zamorac
13:06 22.01.2018.

VL Jadno brišete komentare "Maribor" je admin na VL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije