Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klub trese kriza

Džoker zovi: Milan želi od Ibrahimovića da dođe spasiti stvar

Paul Pogba i Zlatan Ibrahimović
Foto: Adam Davy/Press Association/PIXSELL
1/3
25.12.2019.
u 21:42

Bivši švedski reprezentativac slobodan je igrač

Švedski nogometni majstor Zlatan Ibrahimović (38) bliži je nego ikada povratku u Milan kojeg trese  kriza nakon što su Rossoneri prije tri dana izgubili od Atalante sa 0:5 upisavši najteži poraz u posljednjih 20 godina.

Bivši švedski reprezentativac slobodan je igrač nakon što mu je istekao ugovor s američkim prvoligašem LA Galaxyjem.

Kako prenose talijanski mediji, Ibrahimović bi za Milan potpisao ugovor do kraja sezone uz mogućnost da se automatski produži za još jednu sezonu.

Posljednjih se dana pisalo kako bi Ibrahimović mogao karijeru nastaviti u Bologni, pa u Napoliju, te Evertonu nakon što je klub iz Liverpoola preuzeo Carlo Ancelotti. Međutim, čini se kako je najbliži povratku u Milan čiji je dres nosio od 2010. do 2012. godine.

U dresu Rossonera je upisao 85 nastupa postigavši 56 golova. Tijekom karijere Ibrahimović je igrao i za Malmo, Ajax, Juventus, Barcelonu, PSG, Inter i Manchester United.

Milan se trenutačno nalazi na skromnom 11. mjestu Serie A sa 21 bodom.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
samoborka
15:57 26.12.2019.

Džoker?? Ma nema štA, bona bolan nov'nari! Alal vera, mašala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije