Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAZIVANJE NEREDA

Dvojica mladića dobila kaznenu prijavu zbog istaknute zastave s odsječenom glavom Brune Marića

Zagreb: Komisija nogometnih sudaca HNS-a o slu?aju 'VAR'
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
13.03.2024.
u 18:11

Policija je danas privela 25-godišnjaka i 23-godišnjaka za koje je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su počinili kazneno djelo izazivanja nereda.

Dvojica mladića koji su početkom ožujka na nogometnoj utakmici u Splitu istaknuli zastavu s odsječenom glavom nogometnog suca Brune Marića kazneno su prijavljeni zbog izazivanja nereda. Riječ je o događaju zabilježenom 2. ožujka kada je na gradskom stadionu na Poljudu tijekom nogometne utakmice, koju je gledao veći broj ljudi, istaknuta zastava sa sadržajem kojim se potiče na nasilje i mržnju prema predstavniku nogometne organizacije.

GALERIJA Jezivi transparent s odsječenom glavom Brune Marića

Zagreb: Komisija nogometnih sudaca HNS-a o slu?aju 'VAR'
1/6

Policija je danas privela 25-godišnjaka i 23-godišnjaka za koje je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su počinili kazneno djelo izazivanja nereda. Stariji osumnjičenik je tijekom održavanja nogometne utakmice izvadio zastavu koja je bila skrivena u odjeći i zatim je zajedno s drugim zasad nepoznatim osobama objesio na štap i pripremio za isticanje dok je 23-godišnjak podigao zastavu u zrak i mahao.

VEZANI ČLANCI:

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu predani su pritvorskom nadzorniku. Riječ je o utakmici između Hajduka i Istre tijekom koje su navijači istaknuli zastavu s odsječenom glavom nogometnog suca Brune Marića.

Ključne riječi

Komentara 2

OK
Okrad11
07:23 14.03.2024.

Tekst navijačke pjesme: Dalmacijo, pismu tebi pivam ja Pismu o LJUBAVI, s juga i sjevera...

TO
TomoVinkovićbeatsIMT
22:34 13.03.2024.

Ova prijava bi još i imala smisla kad bi sad sudstvo odradilo svoj dio posla, ali bojim se da od našeg sudstva ništa. Podsjetit ću na epilog tučnjave navijača kod Otočca. Protiv njih 76 je podignuta optužnica, a njih sada redom oslobađaju od odgovornosti. Tako će nakon 5-10 godina proći i ova dvojica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije