Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA EURO

Duje Strukan sudi Italiji, Jović četvrti sudac, a Bebek i Zebec će biti u VAR sobi

U posljednjem susretu 24. kola SuperSport HNL-a Dinamo i Osijek  odigrali 1-1
Luka Stanzl
12.10.2023.
u 14:48

U skupini C u subotu je na rasporedu ogled Italije i Malte, a za taj dvoboj delegirana je sudačka postava koju čine hrvatski suci

Od 12. do 17. listopada igraju se kvalifikacijske utakmice za Europsko nogometnog prvenstvo 2024. koje će sljedeće godine ugostiti Njemačka. 

U skupini C u subotu je na rasporedu ogled Italije i Malte, a za taj dvoboj delegirana je sudačka postava koju čine hrvatski suci.



Glavni sudac je Duje Strukan, a pomoćnici su mu Bojan Zobenica i Alen Jakšić, dok je četvrti sudac Fran Jović. VAR sudac je Ivan Bebek, a u VAR sobi pomagat će mu Mario Zebec

Ljestvicu skupine C predvodi Engleska s 13 bodova iz pet odigranih utakmica, Italija je druga sa sedam bodova i utakmicom manje.

Sedam bodova imaju i Ukrajina te Sjeverna Makedonija sa susretom više od Talijana. Malta je na začelju sa svih pet poraza.

Komentara 1

KR
kruti172
17:58 12.10.2023.

baš me zanima jel ima uličarski klubić s juga i tu neki prigovor jer je bebek u var sobi, to neka urota ili kaj...??!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije