Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolski kup

Drugoligaš nadigrao Sevillu i priredio iznenađenje večeri

Nolito
Foto: Gtres/Pixsell
31.01.2020.
u 00:02

Junak pobjede Mirandesa bio je Brazilac Matheus Barrozo

Nogometaši drugoligaša Mirandesa iznenađujuće su u osmini finala Španjolskog kupa izbacili Sevillu svladavši ju na svom terenu sa 3:1 (2:0)

Junak pobjede Mirandesa bio je Brazilac Matheus Barrozo koji je postigao prva dva gola na utakmici u 7. i 30. minuti. Na 3:0 povisio je Alvaro Rey u 85., da bi poraz Seville tek ublažio Nolito u 90. minuti.

Ranije u četvrtak Barcelone je na svom Camp Nou uvjerljivo nadigrala Leganes sa 5:0 (2:0).  Još ranije su se u četvrtfinale plasirali Athletic Bilbao, Valencia, Villarreal, Real Sociedad, Real Madrid i Granada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije