Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FEŠTA U MADRIDU

Drpić feštao s Gutijem i Anom Obregon

'sport 06.09.2009. Slovenija, Catez - pripreme Hrvatske nogometne reprezentacije uoci utakmice sa Engleskom u Londonu.Dino Drpic. Photo:Antonio Bronic/VLM/PIXSELL'
'Antonio Bronic/VLM/PIXSELL'
23.05.2010.
u 09:43

Ono što je nekad u Madridu bio diskoklub "Joy", danas je "Buddha del Mar", kompleks koji čine vrhunski restoran, flamenco bar, lounge bar, diskoklub i noćni klub.

Ovdje se okuplja madridska krema – od Realovih nogometaša do slavnih estradnih zvijezda!

Mogli smo tako na jednome kraju šanka vidjeti prpošnoga Realova nogometaša Gutija, a na drugoj je pak strani Ana Obregon pokazivala sva umijeća svoga plastičnog kirurga jer sada izgleda mlađe nego dok je bila u vezi s našim golgeterom Davorom Šukerom!

U "Buddhi" se toče potoci alkohola, puši se nargila, život počinje oko 11, klub u kojem je 260 Budhinih kipića polako se počne prazniti tek poslije šest sati ujutro, tipična je to slika madridskoga noćnog života.

U "Buddhi del Mar" "sudarili" smo se i sa Steveom McManamanom, nekadašnjim Liverpoolovim i Realovim napadačem, a bili su tu i Karembeu, Ronald Koeman...

A najveće smo iznenađenje doživjeli na odlasku, u taksi iza našeg upravo je ulazio – Dino Drpić!

– Došao sam na utakmicu, zanima me taj finale – rekao je Drpić, koji je trenutačno bez kluba. – Ne znam gdje ću nastaviti karijeru, najprije ću se mjesec dana odmarati, a onda ću odlučiti što i kako dalje – rekao nam je Drpić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije