Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Carstvo Kličko i dalje netaknuto

Drobilica Kličko samljeo i Adameka

\'WBC boxing champion Vitali Klitschko of Ukraine celebrates after defeating Shannon Briggs of the U.S. in their WBC Heavyweight Championship boxing bout in Hamburg October 16, 2010.   REUTERS/Christi
Reuters
11.09.2011.
u 00:06

Poljak se tri puta vraćao "iz mrtvih", odbijao je pasti i spremno gurao krvavu glavu Kličku pod šake.

Vitalij Kličko (40 godina, 43-2) obranio je sedmi puta u karijeri naslov svjetskog teškaškog prvaka po WBC verziji, u poljskom Wrocławu u desetoj rundi svladao je tehničkim nokautom domaćeg boksača Tomaša Adameka (34 godine, 44-2).

Kao što smo i navikli, recept starijeg Klička bio je namještati lijevom rukom protivnika, "pikati" ga u glavu, a onda silovitim desnim direktom ga bacati u knockdown.

Poljak se tri puta vraćao "iz mrtvih", odbijao je pasti i spremno gurao krvavu glavu Kličku pod šake. Jedva je stajao na nogama, no i dalje je stojički primao udarce. Sudac mu je na kraju skratio muke.

- Adamek je pokazao hrabrost bez granica, bio je to brutalan meč, boks kao prije 20 ili 30 godina. Puno je hrabriji od onih brojnih lajavaca iz Amerike koji su dosad boksali s braćom Kličko. Da je preokrenuo, bio bi to novi Rocky, ali ne filmski, nego uživo - komentirao je Željko Mavrović, koji se za istu titulu borio protiv Lenoxa Lewisa, sada već davne 1998. godine.

Kličko je primio tek par krošea, ništa što bi ga ozbiljnije i zabolilo. Istina, i pao je, ležao na parteru, no samo zato što se poskliznuo. Adamek, Haye... Braći na planeti nema ravnih. Jedino da se bore međusobno.

- Moguće je samo ako se zaljube u istu djevojku - dodao je Mavrović.

Komentara 8

Avatar DucMan
DucMan
05:59 11.09.2011.

Niti jedan ozbiljniji boksač ne može doći u priliku protiv Kličkovih. Oni su ubili boks i boksa neće biti dok se ta ruska mafija ne očisti. Oni su i onog Valujeva držali, nek mi netko kaže da je i on bio boksač. Već stari Holifield ga je ubio od batina a Valujev je pobijedio. Oni su toliko loši da ja ne mogu povjerovati kako je boks u takvoj krizi da nema boljih boksača od njih. Don King je mala beba naspram Kličaka u namještanju borbi.

KA
karambita
08:41 11.09.2011.

Koliko gluposti napisane u gornjem textu....kao Adamek nije htjeo pasti?:::pa Klicko lezao na podu...pa ova dvojica ispod sa svojim komentarima....zaista obicna sprdacina i izljev tihe mrznje prema braci Klicko, samo zbog toga sto su pravoslavne a ne katolicke vjere

Avatar ("(*_*)/")
("(*_*)/")
04:00 11.09.2011.

Namješteno i dobro plaćeno.Da je Tyson mlad ne bi ni on ni njegov jednako antipatičan braco vidjeli sunca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije