Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NOĆNOM KLUBU

Drama u Srbiji: Zvijezda demantirala da je pretučena, napali mu bratića

Filip Kostić
Foto: SEBASTIAN GOLLNOW/DPA/PIXSELL
01.06.2018.
u 23:44

On se inače našao na popisu od 23 igrača koje izbornik Srbije Mladen Krstajić vodi na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

Reprezentativac Srbije Filip Kostić (26) i njegov brat brutalno su pretučeni u jednom noćnom klubu u Kragujevcu kada ih je napala skupina huligana, tvrdio je Kurir.

Deblji kraj izvukao je Kostićev stariji brat (33) koji je u jednom trenutku ostao bez svijesti, pa mu je Filip morao izvlačiti jezik da se ne uguši, pisao je srpski dnevnik.

No, te su se informacije pokazale lažnima, a sve je negirao sam igrač.

- Informacija koja se pojavila u medijima da sam pretučen i napadnut nije točna. Nikakav napad na mene se nije dogodio, niti sam bio na meti huligana. Problem o kojem se piše dogodio se mom bratu od strica prije 15 dana. Apsolutno s tim nemam nikakve veze. I to je sve što imam reći na tu temu. Potpuno sam posvećen reprezentaciji i predstojećem Svjetskom prvenstvu - rekao je Kostić za agenciju Tanjug.

Kostić se inače našao na popisu od 23 igrača koje izbornik Srbije Mladen Krstajić vodi na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

Krstajićev popis:
Vratari: Vladimir Stojković (Partizan), Marko Dmitrović (Eibar), Predrag Rajković (Maccabi TA).
Obrambeni: Aleksandar Kolarov (Roma), Antonio Rukavina (Villarreal), Milan Rodić (Crvena zvezda), Branislav Ivanović (Zenit), Uroš Spajić (Anderlecht), Miloš Veljković (Werder), Duško Tošić (Guangzhou R&F), Nikola Milenković (Fiorentina).
Veznjaci: Nemanja Matić (Manchester United), Luka Milivojević (Crystal Palace), Marko Grujić (Liverpool), Dušan Tadić (Southampton), Andrija Živkvović (Benfica), Filip Kostić (Hamburg), Nemanja Radonjić (Crvena zvezda), Sergej Milinković-Savić (Lazio), Adem Ljajić (Torino).
Napadači: Aleksandar Mitrović (Fulham), Aleksandar Prijović (PAOK), Luka Jović (Eintracht).

Filip Kostić
1/8
Ključne riječi

Komentara 44

Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
17:46 02.06.2018.

Znači sad je vijest kad batine dobije bratanac fudbalske zvezde iz regiona.... bravooo.... bravooooo... eto smo dogurali do regionalnog novinarstva......

Avatar Ilminna
Ilminna
01:21 02.06.2018.

Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com

Avatar poljicanin
poljicanin
22:12 01.06.2018.

Zašto drama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije