Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"udarac je bio jak"

Drama na regati u Novoj Kaledoniji: Hrvatski surfer pretrpio ozbiljne ozljede

Enrico Marotti
Foto: vl
25.11.2017.
u 13:40

Enrico Marotti, naš najpoznatiji surfer, pretrpio je ozbiljne ozljede prilikom naleta drugog surfera na njega

Na posljednjoj etapi najprestižnije surferske regate PWA (Professional windsurfing association) koja od 21. do 26. studenog vozi u Novoj Kaledoniji, tijekom pretposljednjeg dana vožnje događala se prava drama. Riječki surfer Enrico Marotti doživio je ozbiljnu ozljedu prilikom naleta drugog vozača na njega. Iako je slalom koji Enrico vozi najbrža i najopasnija disciplina u PWA regati, ozljede poput ove mogu ozbiljno narušiti ne samo rezultat u sveukupnom poretku PWA regate već i daljnju karijeru. 

"Udarac je bio jak, završio sam pod morem i nisam u jednom trenu znao što se događa. Pomoć je stigla, pomogli su mi dići jedro ja sam nastavio vožnju i završio na odličnom 19. mjestu, unatoč jakoj ozljedi. Za mene nema predaje. Sutra je posljednji dan na kojem ću probati dati sve od sebe da odvozim što je bolje moguće, ako me ozljeda ne spriječi", istaknuo je Enrico Marotti.

Enrico već ima velike planove za PWA regatu iduće godine ako ga ova ozljeda ne uspori u njegovom napretku. 

Ključne riječi

Komentara 1

GU
General_U
14:18 25.11.2017.

brz oporavk enrico!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije