Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Službeno potvrđeno
Povratak na članak

Drama i u Austriji! Tek što su trebali poći prema Zagrebu, i oni su doznali loše vijesti

Klub nije precizirao tko je sve u pitanju, ali je napomenuto da su svi zaraženi odmah stavljeni u karantenu

Komentari 4

Avatar GeniKameni
GeniKameni
13:27 04.11.2020.

"Tek što su trebali poći prema Zagrebu su i oni doznali loše vijesti"... ili je pravilnije "Tek što su trebali poći prema Zagrebu i oni su doznali loše vijesti"?

VL
Avatar Krešimir Karamazen
Krešimir Karamazen
22:42 04.11.2020.

Bilo bi bolje reci "sedmoplasirana momčad austrijske Bundeslige" umjesto "sedmoplasirana momčad Bundeslige".

VL
DU
Deleted user
13:06 04.11.2020.

Nas vjerni nogometni komentator "dinamovac" nick name "stefj" nakon ove informacije u soku, vjerujemo da ce se sada oglasiti i naravno napisati korekciju svojih vidovitih razmisljanja o pusioni i razlogu??

VL
NE
Neo001
16:20 04.11.2020.

Hajduk je nekada bi perjanica hrvatskog nogometa, ponos i simbol Hrvata, sada je to Hajduk pod velikim uplivom orjune, kao i torcida, a kada nema hrvatskog srca i dišpeta nema ni nogometa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.