Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BODE MILLER:

Drago mi je vidjeti Ivicu na postolju, zaslužio je

Bode Miller
Reuters
14.02.2014.
u 16:11

- Ni sam ne mogu vjerovati da sam tako dobro vozio slalom. Sretan sam, sviđa mi se taj osjećaj proljetnog snijega – kazao je Viletta.

Jedan od glavnih favorita za medalju uoči olimpijske superkombinacije u Sočiju Amerikanac Bode Miller razočaran je što nije dohvatio postolje. Miller je prije četiri godine u Vancouveru bio zlatni, a u Sočiju je doskijao tek do šestog mjesta.

- Skupo su me koštale pogreške. Moralo se jako dobro skijati, a ja sam griješio u spustu, a onda sam morao puno riskirati u slalomu – ustvrdio je Amerikanac Miller pa je čestitao Kosteliću na novom olimpijskom srebru.

- Ivica se borio s ozljedama cijele sezone i drago mi ga je vidjeti na postolju, zaslužio je – zaključio je Miller.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Zlato je, potpuno neočekivano, uzeo Švicarac Sandro Viletta. Odlično je odskijao zahtjevnu slalomsku stazu koju je postavio Ante Kostelić.

- Ni sam ne mogu vjerovati da sam tako dobro vozio slalom. Sretan sam, sviđa mi se taj osjećaj proljetnog snijega – kazao je novi olimpijski pobjednik u superkombinaciji.

>> Od rasklimane Lade do desetog olimpijskog odličja u obiteljskoj vitrini
>> Ivica Kostelić osvojio je srebrnu olimpijsku medalju!
>> Ivica: Presretan sam! Mnogi se mijenjaju, ali ja ostajem na postolju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije