Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavio kraj

Ivica: Presretan sam! Mnogi se mijenjaju, ali ja ostajem na postolju!

Ivica Kostelić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/6
14.02.2014.
u 13:53

Staza je popustila, nema dileme, no vrijeme u slalomu ne odgovara mojoj kvaliteti. Tata mi je rekao da sam vozio u grču

Ivica Kostelić osvojio je četvrtu olimpijsku medalju! Na ZOI u Sočiju bio je odličan u superkombinaciji i sa zaostatkom 34 stotinke za Vilettom osvojio je srebro.

– Sezona je bila teška, za nas je ovo velik uspjeh. U osam godina imati ovakav kontinuitet... Znate, mnogi su se izmijenili na postolju, ali ja sam ostao. Danas je bila velika šansa, u cilju sam bio malo razočaran, pobojao se da možda neće biti ni medalja, a to bi bilo žalosno jer sam vozio jedan od najboljih spustova u karijeri – rekao je Kostelić i dodao:

Staza je popustila, nema dileme, no vrijeme u slalomu ne odgovara mojoj kvaliteti. Tata mi je rekao da sam vozio u grču. Nisam imao dobar osjećaj, ali super je ispalo. Osvojio sam medalju i presretan sam.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

A na pitanje jesu li mu ovo zadnje Olimpijske igre, odgovorio je:

– Mislim da je ovo kraj. Moje zdravstveno stanje nije baš dobro, unatoč svim lijekovima i dalje osjećam koljeno. Volio bih i dalje skijati, ali to je dosta teško...

>>Ivica Kostelić osvojio je srebrnu olimpijsku medalju!
>> Od rasklimane Lade do desetog olimpijskog odličja u obiteljskoj vitrini

Komentara 17

Avatar rajetin
rajetin
14:01 14.02.2014.

Bravo Ivek, svaka čast. Šteta što nisi bio opušteniji jer ti se nudilo i zlato, ali i ovo je fenomenalno nakon vrlo loše sezone.

AN
Andreeejjj
17:56 14.02.2014.

Dr. prof. akademjik IVICA, Janica, Gips i svi oko njih LEGENDE ZAUVJEK <3 ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

HA
hajduk1966
14:57 14.02.2014.

I trebas se hvaliti,zasluzio si Cestitke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije