Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZITIVAN

Doznali smo koji je igrač Dinama zaražen koronavirusom!

22.08.2020.
u 17:01

"Sukladno procjeni liječničke službe kluba i epidemiološke službe, u ovom trenutku nema potrebe za samoizolacijom ostalih igrača ili članova stručnog stožera, s obzirom na to da zaraženi igrač unutar kruga stadiona nije bio u bliskom kontaktu s drugim osobama u zatvorenim prostorima"

GNK Dinamo u srijedu je potvrdio da je jedan igrač maksimirske momčadi pozitivan na koronavirus.

"Igrač koji je imao simptome odmah je o svom stanju obavijestio liječničku službu GNK-a Dinamo, koja je sukladno svim propisanim mjerama o situaciji obavijestila nadležnu epidemiološku službu. Igrač je danas (srijeda, op. a) dobio pozitivan nalaz te mu je određena mjera stroge samoizolacije, sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i radne skupine Hrvatskog nogometnog saveza.

Sukladno procjeni liječničke službe kluba i epidemiološke službe, u ovom trenutku nema potrebe za samoizolacijom ostalih igrača ili članova stručnog stožera, s obzirom na to da zaraženi igrač unutar kruga stadiona nije bio u bliskom kontaktu s drugim osobama u zatvorenim prostorima", napisali su tada iz Dinama.

A Dinamo je sinoć igrao utakmicu HNL-a i jedva dobio Istru s 1:0. Od svih prvotimaca nedostajao je samo Kristijan Jakić, novi član momčadi. A budući da u klubu nisu prijavili da je ozlijeđen, logično je pretpostaviti da je Jakić taj zaraženi.

I u Lokomotivi imaju problema s koronavirusom. Lokosi su jučer s 1:0 svladali Rijeku, a nedostajali su Karačić, Mersinaj i Čokaj. Priča se da su i oni pozitivni...


 

Ključne riječi

Komentara 9

FA
fajlpz
19:28 22.08.2020.

Ma ko ste vi da to otkrivate?Komunalni redari ili što

DU
Deleted user
21:24 22.08.2020.

Čemu prokazivati ljude? Da li ga sada treba kamenovati?

AP
apathylolz
21:05 22.08.2020.

Koji ste vi lesinari!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije