Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVILI S 4:1

Dovršili posao: Miami i Memphis prošli u finala konferencija

LeBron James Dwyane Wade
Reuters/Pixsell
16.05.2013.
u 09:16

Memphis je s 4:1 izbacio Oklahomu, a Mami je istim rezultatom bio bolji od Chicaga.

Miami i Memphis dovršili su posao i plasirali su u konferencija finala u NBA-u. Heat je izbacio Chicago, a Memphis je eliminirao Oklahomu.

Miami je u polufinalu Istoka svladao Bullse 94:91 i prošao u finale s 4:1 ukupno. Gubili su domaćini i 11 koševa razlike, ali su u odigrali odlično u posljednjoj četvrtini. Heat su ponovo predvodili James s 23 koša i Wade s 18 poena. Kod gostiju je odlično odigrao Boozer koji je večer završio s 26 koševa.

Miami će u finalu igrati protiv pobjednika dvoboja između Indiane i New Yorka u kojem je trenutno 3:1.

Memphis je u Oklahomi slavio protiv Thundera 88:84 i prošao dalje s 4:1. Ozljeda Westbrooka se tako pokazala nenadoknadivim gubitkom za Oklahomu. Najraspoloženiji na parketu bio je Randolph s 28 koševa i 14 skokova. Durant je na drugoj strani ubacio 21 koš.

Memphis čeka pobjednika susreta San Antonija i Golden Statea. Spursi vode 3:2.

>> Indiana i Spursi na korak do finala konferencija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije