Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEK KRENUO

Došao je s Cipra i oženio Hrvaticu, a sada dobio posao o kojem mnogi mogu samo sanjati

Marcos Baghdatis
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
12.12.2019.
u 13:42

Baghdatis, koji je u braku s bivšom hrvatskom tenisačicom Karolinom Šprem, okončao je karijeru u srpnju ove godine porazom u drugom kolu Wimbledona

Ciparski tenisač, 34-godišnji Marcos Baghdatis koji je u srpnju okončao igračku karijeru, krenuo je u trenerske vode te se pridružio stožeru Ukrajinke Jeline Svitoline (25), šeste tenisačice svijeta. 

Baghdatis će pomagati glavnom treneru Andrewu Bettlesu, s kojim je Svitolina ove godine ostvarila najveće uspjehe u karijeri, polufinale Wimbledona i US Opena. 

Baghdatis, koji je u braku s bivšom hrvatskom tenisačicom Karolinom Šprem, okončao je karijeru u srpnju ove godine porazom u drugom kolu Wimbledona. Na Grand Slam turnirima najveći uspjeh ostvario je 2006. godine kada je u finalu Australian Opena izgubio od Rogera Federera. Te godine ostvario je i najbolji plasman na ATP listi, osmo mjesto. 

Već sam dijelom Hrvat! Volim ovu zemlju, svi su ovdje dragi. Oženio sam se Hrvaticom, a njezina mi je obitelj pomogla u nekim teškim trenucima. Vratio sam se među 50 najboljih tenisača na svijetu (bio je svojedobno osmi na ATP ljestvici, nap. a.), a za nastupe po svijetu pripremam se u Varaždinu. Jedan mi je trener iz Zagreba, drugi iz Varaždina, tu imam sjajne uvjete, prekrasan teniski centar... – izjavio je za VL za vrijeme igračke karijere.

>>> Pogledajte finale turnira na Šalati

Komentara 1

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
13:59 12.12.2019.

Ako može koja slika Karoline može i Done, bogme i Jane Fett 🥰

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije