Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU SE SVIDJELO

VIDEO Incident! Uletio na teren i uhvatio Ronalda za vrat, Portugalac ga zamalo udario

Foto: Screenshot/Instagram
1/7
12.12.2019.
u 08:43

Treba istaknuti lošu organizaciju susreta što se tiče osiguranja jer su čak trojica navijača utrčala na teren kako bi došla do Ronalda

Portugalac Cristiano Ronaldo imao je nezgodnu situaciju nakon meča 6. kola grupne faze Lige prvaka protiv Bayera u Leverkusenu kada je jedan navijač u pokušaju fotografiranja sa slavnim Portugalcem izazvao incident. 

Nakon završene utakmice, navijač je izbjegao pažnji zaštitara te je dotrčao Cristianu s leđa te ga primio za vrat u pokušaju da dođe do selfija s jednim od najpoznatijih navijača današnjice. 

Za navijačem je trčao i zaštitar, a kada se Ronaldo okrenuo, trebalo mu je nekoliko sekundi kako bi postao svjestan što se događa.

>>> Pogledajte komentar naših novinara Tomislava Dasovića i Roberta Junacija nakon poraza Dinama od Cityja

Razumljivo, Ronaldo je u takvoj situaciji reagirao i u pokušaju obrane krenuo prema navijaču s namjerom da ga udari, ali na videosnimci se može vidjeti kako je na vrijeme stao s tom namjerom

Poslije je svog suigrača smirivao iskusni Gianluigi Buffon, a koliko je ova situacija bila nepotrebna, dokaz su prilike kada je Ronaldo micao zaštitare kako bi se ipak slikao s navijačima koji su dotrčali do terena, ali naravno da takvi navijači nisu prilazili Portugalcu mučki iza leđa dok ih on ne vidi

Treba istaknuti lošu organizaciju susreta što se tiče osiguranja jer su čak trojica navijača utrčala na teren kako bi došla do Ronalda.

Foto: NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL

Zbog televizijskih prava video ne možemo objaviti, ali možete ga POGLEDATI OVDJE.

>>>> Pogledajte izjave igrača Dinama nakon poraza od Cityja

Komentara 11

DU
Deleted user
10:38 12.12.2019.

još je dobro dok neki ne dotrči u šesnaesterac s eksplozivnim pojasom....

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
11:13 12.12.2019.

Dečko ga uhvatio za vrat a onda mu je Ronaldo nježno obavio ruke oko struka😘

DP
d0m_p3r1gnon
10:27 12.12.2019.

Cristiano kraljčina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije