Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tekvondo

Doris Pole europska prvakinja, Ivan Šapina srebrni

Tekvondo
Foto: Hrvatski tekvonodo savez
1/4
08.11.2018.
u 17:37

Pole je u polufinalu s 14-13 pobijedila Njemicu Alemu Hadžić, a u velikom finalu je s istim rezultatom bila bolja od Ruskinje Anastasije Baklanove

Prvog dana Europskog tekvondo prvenstva za mlađe seniore do 21 godine u Varšavi zlato je osvojila Doris Pole, a srebro Ivan Šapina

Doris Pole, članica zagrebačkog kluba Dubrava, osvojila je zlato u kategoriji do 73 kilograma. U prvom kolu je izbacila Uklu Isil Uzun iz Turske s 21-1, a potom jednako uvjerljivo Španjolku Leu Lopez Blanco s 20-4, da bi u četvrtfinalu s 4-3 slavila protiv Ana Pičugone iz Rusije. Pole je u polufinalu s 14-13 pobijedila Njemicu Alemu Hadžić, a u velikom finalu je s istim rezultatom bila bolja od Ruskinje Anastasije Baklanove.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Ivan Šapina iz TK Osvit Zagreb domogao se srebra u kategoriji do 87 kilograma, a u finalu ga je zaustavio Rus Petr Štilkov s 13-4. Šapina je redom pobjeđivao Rusa Georgija Surkova (9-6), Grka Apostolosa Taramasa (21-1) i u polufinalu Antonia Artal Yeru iz Španjolske (17-9). 

Paula Bočkaj (TK Contra Zagreb) je u kategoriji do 53 kilograma u 2. kolu izgubila od Ruskinje Anastasije Kudrjašove na zlatni bod, Laura Glasnović (TK Jastreb, do 73 kg) također u 2. kolu od Adriane Hernandez Santane iz Španjolske s 12-13, a Matija Črep iz TK Iona do 63 kg je u 1. kolu poražen od Rusa Davida Nazarjana s 1:18.

Ključne riječi

Komentara 1

AE
Aedes2017
19:54 08.11.2018.

Izvrsno ! Bravo mladi ljudi !!! Starijima dajete nadu u bolje i poštenije društvo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije