Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BADMINTON

Dora Drvodelić i Josip Čimbur prvaci Zagreba

Badminton
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/2
02.01.2018.
u 07:00

Kako bi svi mogli nastupiti u kratkom vremenu u što više konkurencija, igralo se po skraćenom sistemu, što je dalo dodatnu draž i napetost.

U organizaciji BK-a Medvedgrad 1998 održano je prvo otvoreno prvenstvo Zagreba u badmintonu. Nastupili su igrači Medvedgrada i Zagreb Maksimira, a otvorenost turnira iskoristio je samo mladić iz Indije koji trenira u Medvedgradu.

Kako bi svi mogli nastupiti u kratkom vremenu u što više konkurencija, igralo se po skraćenom sistemu, što je dalo dodatnu draž i napetost.

Rezultati – mješoviti parovi: 1. Igor Čimbur/Katarina Galenić (BKM); žene: 1. Dora Drvodelić (na slici); muški: 1. Josip Uglešić (BKM); muški parovi: 1. Čimbur/Car (BKM); ženski parovi: 1. Galenić/Martinuš (BKM). 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije