Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE DOBRO

Dominik Livaković u velikom problemu. Treba li ovo zabrinuti Dalića? 'Navijači su mu okrenuli leđa'

Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči odlaska u Egipat
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
14.04.2024.
u 13:27

Što će biti nakon ljeta? Turski mediji tvrde da Livaković već ima neke ponude iz Saudijske Arabije, a jasno je da će i ovog ljeta Saudijci tražiti nova pojačanja za njihove klubove

Za Dominika Livakovića aktualna natjecateljska sezona neće ostati u lijepom sjećanju. Naravno, s hrvatskom reprezentacijom ostvario je zacrtano, na ljeto ga čeka nastup na Euru u Njemačkoj na kojem će i dalje biti prva vratarska uzdanica vatrenih. No, na klupskom planu vjerojatno je i sam očekivao da će sve skupa biti puno bolje za njega. U redovima turskog Fenerbahčea mu baš i ne cvatu ruže...

Prema najnovijim napisima iz turskih medija, čini se kako će Livaković sigurno napustiti Istanbul već nakon jedne provedene sezone u tamošnjem velikanu. Ljetos je, podsjetimo, redove zagrebačkog Dinama zamijenio Fenerbahčeom, a ta avantura ne bi trebala još dugo trajati.

Turski mediji sve češće pišu i o slabostima Dominika Livakovića. Navodi se tako da su protivnici shvatili što hrvatskom vrataru najviše ne ide, a to su udarci protivnika iz daljine. Ove sezone je Livaković čak 30 posto svojih golova primio izvan kaznenog prostora. Dakle, od 37 udaraca koje su mu suparnici uputili izvan šesnaesterca, primio ih je čak 11.

Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči odlaska u Egipat
1/4

Udarci iz daljine tako su postali ozbiljan problem hrvatskom vrataru uoči nastupa na kontinentalnoj smotri s hrvatskom reprezentacijom. Inače, Livaković je ove sezone u 39 utakmica u svim natjecanjima primio 42 pogotka, a čak je 16 puta sačuvao mrežu netaknutom. Sada je pred njim završnica sezone u kojoj se Fenerbahče s Galatasarayjem bori za titulu turskog prvaka.

Što će biti nakon ljeta? Turski mediji tvrde da Livaković već ima neke ponude iz Saudijske Arabije, a jasno je da će i ovog ljeta Saudijci tražiti nova pojačanja za njihove klubove. Nedavno je nakon jednog navijačkog incidenta Livaković i sam poručio da želi otići iz turskog nogometa, a sad je tome još bliže.

Komentara 3

NI
niko63
14:31 14.04.2024.

Ma treba umjesto Livakovića uzeti Lovru Kalinića, valjda mu je lakat bolje a i hajdukovci i ovo piskaralo će biti zadovoljni.

GN
gnoj
19:33 14.04.2024.

Što se tiče golmana Dalić nema nikakvih problema mi imamo još odličnih golmana ako Livaković trenutno nije u formi !

Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:49 14.04.2024.

On je pukao na kvalifikacijama. Kada je primio one gadne golove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije