Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVLJA BILD

Dominik Kuzmanović radi transfer karijere. Nastupat će u najjačoj rukometnoj ligi na svijetu

Hrvatska u drugoj utakmici kvalifikacija za Olimpijske igre pobijedila Njema?ku 33-30
Foto: Marcus Brandt/PIXSELL
1/15
01.04.2024.
u 12:34

VfL Gummersbach je gigant njemačkog rukometa s čak 12 naslova prvaka, ali u posljednje vrijeme su imali problema s financijama, pa se sada žele vratiti u vrh njemačkog rukometa uz bok Kielu, Magdeburgu, Flensburgu i Fuchseu.

Sjajni hrvatski rukometni reprezentativac Dominik Kuzmanović igrat će od sezone 2025/2026 u rukometnoj Bundesligi, inače najjačoj svjetskoj ligi javljaju njemački mediji te pišu da se naveliko radi na odlasku Kuzmanovića iz našičkog Nexea u njemački VFL Gummersbach. 

GALERIJA Kuzmanović radi transfer karijere i odlazi u Bundesligu

Hrvatska u drugoj utakmici kvalifikacija za Olimpijske igre pobijedila Njema?ku 33-30
1/15

- Njemačka reprezentacija ne pamti ga po dobrome. On je bio taj koji je odigrao ključnu ulogu u tome da njemačka reprezentacija pretrpi uvjerljiv poraza na Europskom prvenstvu i u kvalifikacijama za Olimpijske igre - ističe Bild i dodaje da će Kuzmanović prema Gummersbachu najkasnije u ljeto sljedeće godine.

VEZANI ČLANCI:

VfL Gummersbach je gigant njemačkog rukometa s čak 12 naslova prvaka, ali u posljednje vrijeme su imali problema s financijama, pa se sada žele vratiti u vrh njemačkog rukometa uz bok Kielu, Magdeburgu, Flensburgu i Fuchseu. Trenutno se nalaze na šestom mjestu Bundeslige i bore se za Europu. 

Komentara 2

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
22:46 03.04.2024.

Savjetovao bi Dominiku Kuzmanoviću da ne ide u Gummersbach! Tamo igrački neće napredovati. Klub je danas daleko ispod prosjeka vrhunskog rukometa u Njemačkoj. Nekada su harali i Njemačkom i Europom - danas nisu baš nešto posebnog. Kuzmanović je još jako mlad. Može za jednu ili dvije sezone, ako ovako nastavi, birati u koji klub Europe želi otići.

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
19:45 01.04.2024.

VfL Gummersbach je bivši div Njemačkog rukometa, a trenutno sitna riba. On zaslužuje bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije