Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORISTITE LI GA VI?

Đokovićeva supruga otkrila da već dugo ne prakticira što je većini ljudi 'pod normalno'

17.12.2020.
u 12:11

Njegova supruga ne skida osmijeh s lica u posljednje vrijeme, a na Instagramu je odlučila popričati sa svojim obožavateljima. Dok je uživala u slanoj sobi sa svojom djecom, jedna pratiteljica joj je postavila pitanje

Svjetska teniska organizacija je objavila raspored za prva dva mjeseca u 2021. godini.  Najbitnija promjena je pomicanje termina Australian opena, prvog grand slama sezone, ali i to da će se ATP kup ipak održati.

Australian open je pomaknut za tri tjedna, i održat će se od 8. do 21. veljače.

No, osim promjene rasporeda natjecanja bitne i za srpskog tenisača Novaka Đokovića koji ju je i zagovarao,  njegova obitelj promijenili su i adresu stanovanja. Najbolji svjetski tenisač, preselio se nedavno s obitelji u luksuznu vilu u španjolskoj Marbelli.Đoković se u tu vilu preselio za vrijeme pandemije virusa korona i plaćao 10.000 eura tjedno za iznajmljivanje. Očigledno su se članovi obitelji  Đoković, Novak, Jelena (34), Stefan (6) i Tara (3) zaljubili u tu vilu pa su ju sada odlučili kupiti. Cijena? Prava sitnica, tek 10 milijuna eura.

Njegova supruga ne skida osmijeh s lica u posljednje vrijeme, a na Instagramu je odlučila popričati sa svojim obožavateljima. Dok je uživala u slanoj sobi sa svojom djecom, jedna pratiteljica ju je pitala u komentaru pod objavom što misli o industriji parfema. 

- Zračiš baš pozitivnom energijom, vidi se da si dijete u duši, spontano i uvijek željno znanja. Pojavilo mi se pitanje, što je s industrijom parfema, jer i to svi volimo, još jedna tema za istraživanje - napisala je Jeleni obožavateljica. 

Uslijedio je i Jelenin odgovor.

- Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali sjajno pitanje - odgovorila je Jelena Đoković.

Komentara 3

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
12:47 17.12.2020.

Kako je naslov s naslovnice krenuo mislila sam da će pisati wc papir.

TU
turbolet
13:36 17.12.2020.

Mene zanima kaj je čera jela ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije