Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI KAOS

Đokovića optužuju da je lažirao ozljedu u Australiji: Stigle prozivke za Gorana Ivaniševića

Novak Djokovic practices ahead of the Adelaide International tennis tournament
LOREN ELLIOTT/REUTERS
02.02.2023.
u 11:31

Daniel Valverde osvrnuo se na ozljedu Novaka Đokovića s popriličnom dozom ironije

Srpski tenisač Novak Đoković ozlijeđen je osvojio Australian Open, a prema riječima njegovog trenera Gorana Ivaniševića najviše se bojao meča trećeg kola protiv Grigora Dimitrova. Poznato je da Bugarin slovi kao spor tenisač i zato je hrvatski as brzo uvidio da bi svojom igrom mogao naškoditi Đokoviću, međutim, Nole je slavio u tri seta (7:6, 6.3, 6:4). Zašto tako uvjerljivo? Ivanišević je ocijenio da je taktički bio loš, što je razljutilo trenera Grigora Dimitrova.

Na ovu opasku brzo je odgovorio Daniel Valverde, stručnjak iz Venezuele, koji već dugo radi s Dimitrovim i nije želio da ga 'bocka' trener Novaka Đokovića.

- Ovo je najbolji renutak Australian Opena gdje se vidi da Đoković trči kao gazela. Čestitam... Razina tenisa je bila izuzetna tijekom odigranih 12 mečeva. Samo dva izgubljena seta - napisao je Valverdeu s dozom ironije, kao još jednom u nizu onih koji sumnjaju na ozljedu Novaka Đokovića.

U međuvremenu je objašnjeno da je Novak Đoković igrao s rupturom zadnje lože, no to očito nije bilo dovoljno da se smire strasti. Nije bio dovoljan ni uplašeni izraz lica Gorana Ivaniševića koji se nakon pobjede na Australian Openu prisjetio dramatičnih dana uoči početka turnira, kada nije bio siguran ni hoće li srpski tenisač moći nastupiti zbog problem s mišićima.

- Najviše sam se bojao Dimitrova. Prve dvije runde mislili smo da ih možemo proći, ali... Da bi prošao dalje, morao je znatno pojačati agresivnost, još učinkovitije koristiti forhend - i nevjerojatno je kako je podizao razina njegove igre i razni udarci.Tu je Dimitrov pogrijesio,igrao je krivo i on i trener su napravili glupu taktiku.Nije igrao ni 2-3 'drop shota',ja bih ga igrao 300.Ispalo je Pomogao je taj brat Bugarin. On je jako nezgodan igrač, i kad si zdrav, nezgodan je. Njega sam se najviše bojao. Nakon toga je sve išlo glatko i utakmica je bila zastrašujuće dobra - izjavio je tijekom turnira Ivanišević.

Komentara 12

Avatar zong
zong
13:07 02.02.2023.

Ne kužim kakve veze ima njegova ozljeda sa bilo čim? Pa to je njegova stvar. Dali su njegovi protivnici igrali slabije zato što je on ozlijeđen?! Nisu. Koju prednost onda Đoković ima od toga da laže za ozljedu? Stvarno mi nije jasno... Molim da mi netko objasni tu prednost koju bi imo time.

BG
bgserbmont
08:52 03.02.2023.

"Braćo" Hrvati, ko Vam je kriv što nemate dobre lekare. Mi u Srbiji smo prepuni travara i lečimo prirodnim stvarima koje dejstvuju odmah i na najveće rane. Jedna od takvih je doktorka Marijana, koja i nije doktor već farmaceut. Digla je Noleta iz mrtvih za dan. A sad lepo izvinite se najboljem teniseru u istoriji

PR
pravednik2
13:50 02.02.2023.

Tko gubi, obično se ljuti. A tko se ljuti, eno mu u tuti. Stara izreka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije