Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nisam smio izgubiti

Đoković spustio Englezima i otkrio: Ivanišević je bio jako uzbuđen, nevjerojatno je to što je napravio

Wimbledon 2021 - Preview Day One - The All England Lawn Tennis and Croquet Club
Foto: AELTC/Press Association/PIXSELL
1/3
10.07.2021.
u 21:00

Berrettini nema puno za izgubiti protiv mene, ali zato Italija može puno izgubiti protiv Engleske. Nadam se da će to biti dva sjajna meča i da će Italija pobijediti samo u onom nogometnom - kazao je Đoković.

Novak Đoković sutra će pokušati osvojiti svoj 20. Grand Slam naslov, a do novog finala Wimbledona stigao je trijumfom u polufinalu nad Kanađininom Denisom Shapovalovim kojeg je ostvario baš na dan kad je njegov trener, Goran Ivanišević prije 20 godina slavio na travnjaku All England kluba.

– Goran je bio jako uzbuđen večer prije meča, bilježila se 20. obljetnica njegova osvajanja Wimbledona, velikog trijumfa koji sam ja pratio iz Hrvatske, bio sam u Umagu. Sjećam se kao da je jučer bilo kada je osvojio Wimbledon s pozivnicom, to je jedna od najinteresantnijih priča u povijesti Grand Slama - kazao je Đoković te dodao:

- Išao je prema teniskoj mirovini i htio je još jednom probati. Dobio je pozivnicu, nije se mogao kvalificirati s renkingom i stvarno je nevjerojatno to što je napravio. Ja sam zdušno navijao za njega tada, na Gorana smo svi mi iz regije gledali kao na svog idola. I eto, 20 godina kasnije, nisam smio na ovako poseban dan izgubiti meč. Nisam smio izgubiti zbog njega.

Video - Ivanišević: Amerikanac ne može trenirati Balkanca

 

Otkrio je i kako ga je Goran usporedio s Patrickom Rafterom, Australcem kojeg je Splićanin pobijedio u vimbldonskom finalu 2001. godine.

- Nakon meča Goran mi je, malo u šali, malo u zbilji, rekao da sam igrao voleje kao Rafter te da je bio impresioniran mojim volejima i kako sam igrao na mreži u nekim ključnim trenucima. Na break-loptama izlazio sam na mrežu i to je bio dio taktike – napomenuo je Đoković.

Srbijanski tenisač u finalu Wimbledona igrat će protiv Talijana Mattea Berrettinija, a zanimljivo kako je nakon tog finala u 21 sat na rasporedu i ono Europskog prvenstva u nogometu između Italije i Engleske. Novinari talijanskog Skyja pitali su ga što predviđa, a odgovor se sigurno neće svidjeti domaćinima u All England klubu.

- Nogomet i tenis. Mamma mia Italija, fantastično. Berrettini nema puno za izgubiti protiv mene, ali zato Italija može puno izgubiti protiv Engleske. Nadam se da će to biti dva sjajna meča i da će Italija pobijediti samo u onom večerašnjem - kazao je Đoković inače veliki navijač talijanskog Milana.

Komentara 53

Avatar patkovic
patkovic
22:03 10.07.2021.

mišljenja sam ljudi koji su pametni i školovani nikada ne mogu biti protiv hrvatsko srpske suradnje i prijateljstva

KU
Kuronja20cm
23:23 10.07.2021.

Dosadni ste sa tim širiteljem korone ,psovačem i balkanđijom! Koga briga što je rekao ili nije ? Nadam se pobijedi i navijam za Talijana!

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
00:18 11.07.2021.

Ne razumijem naslov članka, što je to Đoković Englezima "spustio"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije