Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBAR IZBOR?

Dok u Barceloni žele ostanak Messija, trener je već našao zamjenu

Premier League - Liverpool v Crystal Palace
PAUL ELLIS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
27.08.2020.
u 16:40

Zanimljivo, baš je Koeman trener koji je prvi dao šansu Maneu na velikoj pozornici kad ga je 2014. godine doveo iz Red Bull Salzburga u Southampton za 20 milijuna eura

Dok navijači i uprava Barcelone još uvijek gaje nadu u ostanak Lionela Messija nakon šokantnog faksa kojeg je Argentinac poslao čelništvu kluba izrazivši želju za napuštanjem kluba, trener Ronald Koeman nije ni trepnuo te je već krenuo po zamjenu za naizgled nezamjenjivog Lea koji je u posljednja dva desetljeća postao okosnica katalonskog giganta. 

Riječ je o Sadiju Maneu, 28-godišnjem lijevom krilnom napadaču koji u posljednje tri godine u Liverpoolu pruža fantastične partije te je jedan od najboljih ofenzivaca svijeta u ovom trenutku.

 

Zanimljivo, baš je Koeman trener koji je prvi dao šansu Maneu na velikoj pozornici kad ga je 2014. godine doveo iz Red Bull Salzburga u Southampton za 20 milijuna eura.

Klub sa St. Marysa je nakon samo dvije godine prodao Senegalca Liverpoolu za dvostruko višu cijenu, a pod Kloppom je Mane bio jedan od glavnih aktera u osvajanju domaćeg i europskog naslova prvaka. Na Anfieldu je u 170 utakmica upisao 81 pogodak i 34 asistencije. 

Mane je prema Transfermarktu četvrti najskuplji nogometaš svijeta (iza Mbappéa, Neymara i Sterlinga) s vrijednosti od 120 milijuna eura, a to je, pišu katalonski mediji, i cifra koju bi Blaugrana morala isplatiti Liverpoolu za usluge odličnog napadača koji će ispred sebe imati nemoguću misiju nastavljanja baštine jednog od najboljih nogometaša u povijesti sporta.

Komentara 2

RS
rasta sev
14:02 28.08.2020.

Nitko nije inad kluba, Mesi je u slobodnom padu Barcelona ga trebala prodati još prošlog prijelaznog roka kada bi zaradili, bojim se da će sada biti malo kasno i zarada bude slaba. Jao momčadi koja zavisi od jednog egocentrika.

RE
RedTree
23:43 27.08.2020.

To i je cilj otpočetka, potjerati Messija, zaraditi na njemu 200 milijuna i dovesti dva kapitalca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije