Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVLJANJE UŽIVO
Povratak na članak

Dojmovi iz Osijeka: 'Dalić je odlično postavio igru i vjerujem da će na kraju sve biti dobro'

- Očekivali smo pobjedu, ona nije došla, nažalost. Ali, Hrvatska je igrala jako dobro i imala mnogo šansi. U prilog ide i statistika od 26 udaraca naprama šest slovačkih.

Komentari 9

SV
Sveznadar
06:59 12.10.2021.

Imali smo sriće iz slobodnjaka, a ne dobrog ili preciznog udarca. Opet, onoliko šansi bez dati gol, opet nesriće. Niko ne može biti zadovoljan osim kladioničara.

VL
Avatar Ivkagoric
Ivkagoric
08:52 12.10.2021.

Daliću di je Sosa???

VL
KL
Klavocin
05:18 12.10.2021.

Ko je taj stanišić, kak je ušao u repku, u repku se ulazi stalnom dobrom igrom, ne potpisom za klub, opet ponavljam mi nemamo uigranu taktiku, ponavljanje akcija, samo stihija, nabacivanje i ništa drugo. Daliću moj u kvalifikacijama igraju najbolji a ne oni u izlogu za prodaju i nema na svakoj utakmici mjenjat 4 do 5 igrača u prvoj postavi, mora se znati prvih 11 i ne mudrovat, jer tebi naročito ne ide mudrost

VL
IS
istina00
10:55 12.10.2021.

Dalić je po običaju loše složio ekipu i taktiku i onda sve do kraja uprskao lošim izmjenama. Kao prvo, Stanišić je bio totalni propuh na beku i slovaci su radili što su htjeli. Drugo, vida je kiksao svako malo, aa i barišić nije bio na visini. Jedini u obrani na visini je bio gvardiol. praktički bez greške. Livaković također nije briljirao iako nije krivac niti za jedan gol. Pašalić je bio pogubljen i nije jasno što je uopće radio unutra, još gori je bio ulazak vlašića koji je izgubio skoro sve duele i stalno radio prekršaje, lik je van forme i to samo dalić ne vidi. Kramarić također, masa izgubljenih lopti i smiješnih udaraca. Ivanušeca je dalić stavio na krilo iako bi puno više dao da je igrao na mjestu pašalića, ali i na toj krivoj poziciji odigrao je vrlo dobro poluvrijeme i namjestio čisti zicer kramariću koji je naravno fulao...i onda ga dalić odmah vadi...jasno je da dalić pojma nema jer ne možemo demolirati niti ovakve objektivno puno slabije ekipe, a kamoli kad naletimo na nekog jačeg tipa portugal, španolska itd.!!!

VL
Avatar Oneill
Oneill
09:22 12.10.2021.

Prestanite lagat.

VL
Avatar turskicobane
turskicobane
23:45 11.10.2021.

Realizacija !! I da je ona bila bolja,a morala je bit. Amortizirala bi lošeg Livakovića koji se nezna maket sa crte,a poslje nije ni znao procijenit izlaske.Amortizirala bi i greške mladog Stanišić.Vida je u silaznoj putanji. E sad ako budemoo kompletni u novom okupljanju i odigramo sa htijenjem Rusija pada u Splitu sigurno. I to govorim smireno. Sve u svemu smo morali protutnjat ovom grupom,ali opet ćemo to izgurat na kraju.💪🔥

VL
RE
RedTree
23:48 11.10.2021.

Najvažniju utakmicu protiv najjačeg protivnika radiš četiri zamjene, jednostavno stožer je podcijenio Slovake, a ljudi neki dan rasturili Ruse. Livaković nije više jedinica, ili Ivušić ili Grbić, Stanišić i Gvardiol prezeleni, neka Vrsaljka doma, a Ćalete na klupi, da Ivanušec umjesto Vlašića, Pašalić nije za ovu taktiku bio. Obrana nesigurna, to donijelo golove i nervozu. I što će nama pravi centarfor!?

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
00:07 12.10.2021.

Tesko je raditi dobre rezultate s losom obranom i zivom rupom na golu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.