Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ivan rakitić:

'Dogovorio sam se sa svojim Španjolcima, idemo u drugi krug!'

fudbaleri
Soundset
08.06.2012.
u 18:07

Bilić je potvrdio kako će Ivan Ćorluka unatoč ozljedi zaigrati protiv Irske: Nema oštećenja, Ćorluka bi trebao biti spreman

Pričao sam sa svojim Španjolcima. Složili smo se kako bi bilo super da na našu zadnju utakmicu, baš s Furijom, obje momčadi stignu sa po 6 osvojenih bodova. Tada bismo zajedno išli dalje. Nevjerojatno je kako stoje iza nas i kako nas podržavaju, otkrio je nogometaš Seville i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić gostujući u studiju Soundseta u Warci. Društvo su mu pravili Nikica Jelavić i izbornik Slaven Bilić.

U Warci još još nema mnogo kockastih navijača, no većina ih stiže izravno na utakmicu s Irskom.

– Nije isto kao kad je cijela tribina u kockastom. Treba nam njihova podrška i nadam se da će biti uz nas – kaže Jelavić.

– Dođite, molimo vas. Mi ćemo sebe ostaviti na travnjaku. Osjetio sam prije četiri godine kakvu ti snagu daje puna tribina u kockastom dresu. Dat ćemo sve od sebe, no trebaju nam navijači – nadovezao se Rakitić.

Bilić je potvrdio kako će Ivan Ćorluka unatoč ozljedi zaigrati protiv Irske.

– Nema oštećenja, Ćorluka bi trebao biti spreman. Rezultati pregleda u Varšavi pokazuju da nema puknuća mišića. Svi smo spremni, pripremali smo se tri tjedna i od samog početka samo o tome pričamo. Spremni smo, ali želimo li pobijediti Irsku, morat ćemo odigrati jednu od najboljih utakmica.

 

Komentara 1

C5
c523h231
18:42 08.06.2012.

Ivan Corluka!!!! ...ili mozda Vedran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije