Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upitan za Irsku

Muke za Bilića: Ćorluka zbog ozljede napustio trening!

Vedran Ćorluka (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
07.06.2012.
u 20:42

- Nije toliko loše. Čarli je osjetio u prvih pola sata zatezanje u zadnjoj loži. Nadamo se da je sve ok. Sutra ćemo napraviti pregled i znat ćemo više

Slaven Bilić teško će spavati narednih dana, vrtit će se u krevetu i moliti da Vedran Ćorluka bude zdrav za Irsku. Naime, jedini pravi stoper Hrvatske, Bilićev ministar obrane, ključni čovjek, napustio je poslijepodnevni trening zbog ozljede zadnje lože. U pola treninga Ćorluka je osjetio zatezanje u loži i odmah se vratio u hotel.

- Ćorluka će s doktorom Juricom Rakićem otići u kliniku u Varšavi i nakon pregleda znat ćemo ozbiljnost ozljede. Sve druge informacije bile bi preuranjene – potvrdio nam je glasnogovornik reprezentacije Davor Gavran.

Stanje je definitivno alarmantno, da sve i bude u redu s Ćorlukom izvjesno je da neće trenirati do utakmice s Irskom. A pitanje je kako ga takvog načetog uopće staviti u momčad. Ćorluka je, to je Bilić sto puta naglasio, jedan od ključnih igrača Hrvatske. Sada mu se urušava obrana, stoperi su najbolnija točka "kockastih". Otprije je otpao Dejan Lovren, stanje Josipa Šimunića je takvo da ga je Gordon Schildenfeld "prešišao" u nekoliko dana priprema, a u Juricu Buljata ni izbornik nema previše povjerenja. Ako Ćorluka ne bude mogao preostaje mu opcija da Srnu vrati u zadnju liniju, a Vidu gurne na stopere. Jedini problem u toj priči je što Bilić smatra da je Vida bolji na boku, poziciji koju je u Dinamu igrao samo na njegovu zamolbu, nego na stoperu.

Do Ćorlukine ozljede Bilić je, kada smo pričali o mogućoj postavi za Irsku, govorio o planu A i planu B, imao je i plan C s vraćanjem Srne u zadnju liniju. Sada će morati aktivirati plan D.

- Nije toliko loše. Čarli je osjetio u prvih pola sata zatezanje u zadnjoj loži. Nadamo se da je sve ok. Sutra ćemo napraviti pregled i znat ćemo više - optimistično je rekao Bilić za HTV.

 

Komentara 18

SA
SI aka SI
21:04 07.06.2012.

još malo pa će Buljat i Vrsaljko u prvih 11

NO
northman92
21:12 07.06.2012.

sve bolje od boljeg.......................šta nas još čeka? :(

PE
petrinjac
20:52 07.06.2012.

ovo je već prevršilo svaku mjeru,sad bi trebala reagirati uefa i kazniti klubove ovih ozlijeđenih igrača,pa pola nam je igrača došlo uništeno za ovaj euro,nije to samo kod nas već i u ostalim repkama ili treba pomaknuti prvenstvo europe pred kraj ljeta tak da se igrači odmore a ne nakon napornog prvenstva u svojim klubovima odmah na euro i ako se ozljede nek idu u svoje klubove pa nek ih financiraju dok se lječe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije