Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova liga

Dogovorili se s Crnogorcima, Srbima i Slovencima, počinje Regionalna liga

primorje
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
01.08.2014.
u 10:30

Ligu će činiti ukupno šesnaest klubova, a u njoj će nastupati svih osam hrvatskih prvoligaša

Hrvatski vaterpolo savez je s crnogorskim, slovenskim i srpskim savezom definitivno dogovorio uspostavu nove regionalne vaterpolske lige, priopćeno je iz saveza, čime će se ugasiti dosadašnja Jadranska liga.

U prvom dijelu natjecanja igrat će se u dvije skupine s po osam klubova, temeljem prošlogodišnjeg plasmana. Ligu će činiti ukupno šesnaest klubova, a u njoj će nastupati svih osam hrvatskih prvoligaških klubova.

Predviđeno je da liga krene početkom listopada, a sve ostale pojedinosti vezane uz sustav natjecanja će se definirati na sjednici Upravnog odbora Regionalne lige.

>>Tucak: Srbi su uspjeli izgraditi kult reprezentacije kakav mi nemamo

>>Luka Lončar: Šteta što nema medalje, ali idemo na SP

Komentara 3

Avatar Django
Django
12:00 01.08.2014.

Kakva je to bezvezna liga kad na utakmicu moraš sa pasošem!!?? To je perverzno!

Avatar franioprvi
franioprvi
12:10 01.08.2014.

A zasto niste zvali Talijane ?

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
11:44 01.08.2014.

Konačno imamo ponovo i u vaterpolu bratstvo i jedinstvo i sada preostaje tek nogomet i udruživanje uz Boga i domoljublje sa puno vandalizma, primitivizma i divljaštva na tribinama i oko balkanskih stadiona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije