Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolo

Dogovoreno je: Srpski klubovi ulaze u regionalnu ligu

Primorje Jug
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
14.01.2014.
u 18:40

- Takva bi liga donijela više kvalitetnih utakmica, lakše bi se dolazilo do sponzora, a bio bi i veći interes medija, prije svega televizije

Hrvatski vaterpolski savez dao je, nakon sastanka u Šibeniku, zeleno svjetlo našim klubovima za ulazak u proširenu regionalnu ligu koja bi brojala 10 ili 12 klubova. Nju bi tvorili najbolji (ali više ne svi) klubovi iz Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i - Srbije. Izašlo se tako ususret višegodišnjim nastojanjima srpskih klubova, prije svega Partizana, da se priključe Jadranskoj ligi. O tome zašto je tako odlučeno, Perica Bukić kaže:

- Takva bi liga donijela više kvalitetnih utakmica, lakše bi se dolazilo do sponzora, a bio bi i veći interes medija, prije svega televizije. No, hrvatsko prvenstvo mora zadržati svoju važnost.

Komentara 1

Avatar anton.filic
anton.filic
08:30 15.01.2014.

Očito je da vaterpolisti nisu izvukli pouke od košarkaša. Hrvatski su klubovi tamo postali priljepci, tako će biti i s vaterpolskim. Obnavlja se Jugoslavija. Je li ono Predrag Sloboda rođen u Beogradu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije