Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nekolegijalnost

Dodo je došao pješice, nitko ga nije povezao

Dodo Callelo
Antonio Bronic/PIXSELL
18.08.2010.
u 20:39

Malo Dinamovih redovitijih pratitelja ima o napadaču plavih Dodu visoko mišljenje.

No ako kvalitetom i ne zadovoljava Dinamove kriterije, nije on kriv što je doveden. Uostalom, najmanje je plaćen, igra za godišnju plaću od 40.000 eura.

Ne vozi ni automobil pa ga obično s treninga netko od suigrača odveze. No jučer je u klub došao pješice. Hodajući cestom sa slušalicama na ušima, pored njega su prolazili svi suigrači, no nismo primijetili da je netko stao i ponudio mu da ga poveze. Nije baš kolegijalno.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
23:11 18.08.2010.

Takozvani novinaru Roberte Junaci .......priznaj koliko dugo si pripremao i smišljao ovaj čuveni članak . Bravo , članak dostojan tvog imena , lika i djela . Budala je onaj koji tebi i tvojim kolegama Flaku , Dasoviću itd. daje plaće ........svaka vam čast .

ST
Starbuck
12:50 19.08.2010.

tom dodi treba dati autobus. pa da vozi suigrace na trening i utakmice. za drugo nije.

16
1612971......
21:56 18.08.2010.

njegova igra me malo podsjeca na igru ivice olica u njegovim godinama. ivica je daleko dogurao mozda ce i dodo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije