Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP turnir

Dodig i Polašek izborili finale Mastersa u Cincinnatiju

Ivan Dodig
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/4
17.08.2019.
u 23:17

Dodig i Polašek izborili su nastup u finalu ATP turnira Masters 1000 serije u Cincinnatiju, gdje su u subotnjem polufinalu svladali britanski par Jamie Murray - Neal Skupski sa 6-1, 6-4

Hrvatski teniski reprezentativac Ivan Dodig i slovački tenisač Filip Polašek izborili su nastup u finalu ATP turnira Masters 1000 serije u Cincinnatiju, gdje su u subotnjem polufinalu svladali britanski par Jamie Murray - Neal Skupski sa 6-1, 6-4. 

Dodig i Polašek su poveli 6-1, 3-1 izgubivši samo četiri poena na servisu, ali su Britanci uspjeli vratiti 'break' zaostatka u drugom setu i povesti s 4-3 prije nego što je kiša prekinula njihov dvoboj.

Ivan Dodig
1/3

Nakon jednosatne stanke tenisači su se vratili na teren, a Dodig i Polašek su nizom od tri gema izborili nastup u svom drugom zajedničkom finalu. Prije Cincinnatija bili su finalisti na travnatoj podlozi u Antalyji te polufinalisti u Wimbledonu.

Dodigu i Polašeku će se u finalu suprotstaviti bolji iz polufinalnom dvoboja u kojem će s jedne strane mreže biti Splićanin Mate Pavić i Brazilac Bruno Soares, a s druge strane wimbledonski pobjednici, Kolumbijci Juan Sebastian Cabal i Robert Farah.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije