Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE STIDI SE

Djevojka o kojoj je brujila Hrvatska prodaje svoje golišave fotografije: Na sve sam spremna da zaradim novac

Beograd: Poznati popratili Master Class frizera Boris Obreškog koji je održan u Madlenijanumu
Foto: Antonio Ahel
1/11
28.12.2022.
u 10:26

– Preporučila bih to svima ako se mogu skinuti i raširiti noge, probala sam... Radi to, ženska, samo naprijed, ja ću te podržati. Spremna sam na bilo što da zaradim novac. Ne mislim na sve, ali korak po korak – rekla je Milica Dabović.

Milica Dabović (40) bivša je srbijanska košarkašica i nekadašnja reprezentativka, a u hrvatskoj javnosti o njoj se mnogo pisalo kad je 2013. potpisala za Novi Zagreb. Dabović je bila uspješna košarkašica, a zbog njena izgleda neki su je zvali i "srbijanskom Antonijom Mišurom". Bila je burnoj u vezi s Hrvatom Šimom Šiklićem Simonom kojem je 2017. godine zabranjen ulazak u Srbiju na godinu i pol zbog fizičkog zlostavljanja svoje partnerice. Dabović je nakon završetka košarkaške karijere ostala bez primanja, o čemu je otvoreno govorila u medijima. Ova samohrana majka na sve načine borila se da zaradi novac za sina pa je tako prodavala svoju odjeću, a sudjelovala je i u emisiji Survivor.

Dabović je nedavno otišla korak dalje i otvorila profil na OnlyFansu, platformi na kojoj korisnici uglavnom objavljuju svoje gole i eksplicitne fotografije u zamjenu za novac. Srbijanski mediji pisali su da je od te platforme zaradila gotovo 150 tisuća eura, no sada kaže da joj posao ide sve lošije.

– Sve je slabije. Od toga više nema kruha – rekla je Dabović.

Samohrana je majka pa tvrdi da će napraviti sve kako bi zaradila novac.

– Preporučila bih to svima ako se mogu skinuti i raširiti noge, probala sam... Radi to, ženska, samo naprijed, ja ću te podržati. Spremna sam na bilo što da zaradim novac. Ne mislim na sve, ali korak po korak. Mogu upotrijebiti svoju snagu i pamet da skupim novac, pronađem zemljište i izgradim kuću – rekla je Milica.

>> Sljeme je spremno za Snježnu kraljicu

Ključne riječi

Komentara 43

ZO
zoranos
12:47 28.12.2022.

Noge bi širila, ali se ne bi prihvatila metle ili nekog drugog časnog posla jer je to preprljavo, loše plaćeno i ne znam što. Naučila je živjeti na visokoj nozi i premalo je sve drugo. Žalosno je da su ovakvi ljudi u novinama primjeri nekome. Zašto nise pisali o nekoj sirotici koja radi par poslova dnevno - jer ne želi širiti noge??? Znam jednu takvu osobu, koja je profesorica u školi a kasnije čisti jer ima curicu i podstanari su.

ZA
zagi101
12:11 28.12.2022.

Poznata? Kako kome. Meni nije

BE
Berri
10:33 28.12.2022.

Izabrala je najteži posao. Naime, uz to ide alkohol, pa droge, pa gubitak samopoštovanja, kriteriji padaju, nema više objektivnosti, a kada klijenti nanjuše da je problemima i cijena se spušta. Milica će postati magnet za psihopate,a to je onda začaranii krug. Ostati će sama i napuštena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije