Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećate se

Dječak kojeg je Hazard udario nogom postao je milijunaš

Charlie Morgan
Foto: Screenshot Youtube
11.02.2020.
u 21:07

Hazard je pokušao uzeti loptu na koju je tinejdžer legao, a pritom je mladog skupljača udario nogom u rebra


Uzvratni dvoboj polufinala engleskog Liga kupa 2013. na Liberty stadionu između nogometaša Swanseaja i Chelseaja pamti se po incidentu u kojem je sudjelovao Eden Hazard.

Naime, što se utakmica bližila kraju igrači Chelseaja bili su pomalo nervozni, a najtanje živce imala je belgijska zvijezda.

Charlie Morgan
1/8

Tijekom prekida u 80. minuti sakupljač lopti Charlie Morgan zadržao je loptu kako bi pomogao velškoj momčadi koja je u uzvratu branila prednost od 2:0 sa Stamford Bridgea.

Hazard je pokušao uzeti loptu na koju je tinejdžer legao, a pritom je mladog skupljača udario nogom u rebra.

Za taj potez igrač Chelseaja dobio je crveni karton. Eden Hazard kasnije se ispričao mladom sakupljaču lopti.

- Dječak je tijelom prekrio loptu, a ja sam je pokušao izbiti. Mislim da sam udario loptu, a ne njega. U svakom slučaju, ispričao sam se. Dječak je nakon utakmice došao u našu svlačionicu, nakratko smo porazgovarali i ispričali smo se jedan drugome. Ta priča je sada završena. Žao mi je - rekao je tada Belgijac.

A taj dječak Charlie Morgan danas je milijunaš. Iako se ne mora brinuti za egzistenciju jer je i njegov otac Martin Morgan milijunaš, Charlie je sam krenuo u biznis.

Zajedno s prijateljem Jacksonom Quinnom ušao je u posao s prodajom votke. Osnovali su tvrtku Au Vodka koja je vrlo popularna u Velikoj Britaniji.

'Kombiniramo naše britanske korijene i luksuzne sastojke kako bismo kreirali izuzetnu votku vrhunske kvalitete. Odmah smo postali prepoznatljivi po zlatnoj boci', piše na internetskoj stranici Charliejeve tvrtke. 

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Komentara 6

AP
apathylolz
22:41 11.02.2020.

Kakve to veze ima sa sportom? Strasno

PL
Playmaker
00:50 12.02.2020.

Bezvezni Članak

Avatar partner
partner
00:17 12.02.2020.

moze li se ko posrat u britaniji da vecernji to ne prenese

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije