Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPOVI NAKON UTAKMICE

Direktor Veszprema: Zagrebaši oprostite, nismo željeli igrati loše

CO Zagreb
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
25.02.2014.
u 09:15

– Liga prvaka je iza nas. I nama i njima trebaju bodovi za završni turnir – rekao je trener Boris Dvoršek.

Csaba Hajnal, direktor rukometnog kluba Veszprem, poslao je jučer ujutro Anti Ančiću, direktoru CO Zagreba, mail u kojem se ispričava zbog loše igre svoje momčadi u Harkivu. Utjeha? Baš i nije. Zagrebaši će, umjesto da danas razmišljaju o tome koga će im donijeti ždrijeb osmine finala Lige prvaka, igrati s bjeloruskim Meškovom derbi 15. kola SEHA lige.

– Liga prvaka je iza nas. I nama i njima trebaju bodovi za završni turnir – rekao je trener Boris Dvoršek.

U Meškovu igraju bivši igrači CO Zagreba Pešić, Sršen, Špiler i Vukić. Tu su još Markotić, koji je došao iz Nexea, prvi vratar bjeloruske reprezentacije Čarapenka te sjajni srpski pivot Stojković. Vodi ih Željko Babić, bivši Golužin pomoćnik u klubu i reprezentaciji.

Ždrijeb Lige prvaka

Danas će se u Beču održati ždrijeb osmine finala Lige prvaka. Ukupno će u osmini finala igrati 23 hrvatska igrača. Iza nas slijede Srbi (20), Šveđani (18), Španjolci (14) i Danci (13).

Gotovo kompletna hrvatska reprezentacija koja je igrala na Europskom prvenstvu u Danskoj igrat će u osmini finala. Neće biti zagrebaša Horvata, Mandalinića i Josipa Valčića te Vukovića, Bičanića i Ninčevića.

Najviše naših igrača ima u Kielcu (Losert, Musa, Čupić, Štrlek, Buntić), Hamburgu (Duvnjak, Lacković, Dominiković), Metalurgu (Cindrić, Topić i Kedžo) i Parizu (Kopljar, Vori, Gojun). Po dvojica su u Veszpremu (Alilović i Sulić), Wisli (Šego i Zrnić) i Vardaru (Karačić, Raković), a po jedan u Celju (Slišković), Gorenju (Bećiri) i Löwenu (Peribonio). Prvi iz skupina idu na četvrte, a drugi na treće. Gotovo će sigurno HSV, Barcelona, Kiel i Veszprem ući u četvrtfinale, a Červarov Metalurg imat će težak posao protiv Flensburga, Löwena ili Koldinga.

>> Sramota Mađara i pljuska EHF-u

Komentara 1

LJ
ljimonad
17:38 25.02.2014.

Baš čudno čitam danas mađarske novine i demantiraju bilo kakav mail. Da s ga nisu u RK Zagreb sami sebi poslali??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije