Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HODŽIĆU NOVI UGOVOR

Direktor Dinama prokomentirao sporni jedanaesterac: Ako je to najveći problem...

Tomislav Svetina
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/6
28.02.2017.
u 15:49

- Vjerujem da ste gledali i utakmicu Barcelone i Leganésa, vidjeli kakav su Katalonci dobili penal u zadnjoj minuti - rekao je Svetina.

Dinamo se nakon kontroverzne pobjede protiv Cibalije okreće sutrašnjoj utakmici sa Splitom. Riječ je o prvom polufinalnom susretu Hrvatskog kupa koji se od 16.45 igra na Maksimiru. Modri su konferenciju za medije iskoristili i da objave da je Armin Hodžić potpisao novi ugovor, do 2022. godine.

- Armin je već dulje vrijeme s nama, a iako se vi ne slažete da su ove naše proljetne igre nekakva eksplozija, mi mislimo kako je Hodžić eksplodirao na proljeće. On zna koliko nam je stalo do njega, sve nas veseli ovaj ugovor s kojim smo povećali plejadu mladih koji će do daljnjega ostati s nama. Još razgovaramo s nekim mladićima, vjerujemo da će oni biti nositelji Dinama - rekao je direktor Dinama Tomislav Svetina, prenosi Goal.

Hodžić je dodao:

- Vjerujem da nisam pogriješio, ovdje se osjećam kao kod kuće, sigurno sam bolji i kompletniji igrač nego kada sam došao u Dinamo . Sretan sam što sam dio najbolje momčadi u Hrvatskoj, sada želimo obraniti naslov prvaka.

Trener Ivajlo Petev najavio je utakmicu sa Splitom.

- Stanje u momčadi? Imamo par bolesnih (Gojak, Fiolić, Sosa, Knežević) i ozlijeđenih, to svi znate. Tek ćemo poslije treninga odlučiti tko će biti među 18. Vjerujemo da će biti dobra utakmica, izboriti pozitivan rezultat i zabiti što više golova. Moramo kontrolirati utakmicu, biti pametni, ali i svjesni da će nam na drugoj strani biti solidna ekipa.

Na kraju se Svetina osvrnuo na jedanaesterac u Vinkovcima.

- Ako je taj penal ključno pitanje za sve u Hrvatskoj onda smo mi zemlja u kojoj je najugodnije živjeti na svijetu. I apsolutno poželjna destinacija za život - rekao je Svetina i dodao:

- Vjerujem da ste gledali i utakmicu Barcelone i Leganésa, vidjeli kakav su Katalonci dobili penal u zadnjoj minuti.

Komentara 28

Avatar toxic alien
toxic alien
16:24 28.02.2017.

Protiv Dinama se vodi prljava kampanja vec godinama. To se moze usporediti sa ovom neoliberalnom kampanjom protiv Putina i Trumpa. Hrvatski novinarcici i nogometni liliputanci i kmecavci imaju od koga uciti..., i izgleda da su dobro savladali gradivo. Kmecanje je jedino sto im ide... i vrijeme...

TO
tomo300ac
16:38 28.02.2017.

O Barceloni i Leganesu nije rekao Svetina nego Petev. A Svetina vam se popišao u facu.

DU
Deleted user
16:47 28.02.2017.

Stvari su jasne Dinamo je najviše oštećen od prve tri momčadi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije