Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE LI SE CIJEPITI?

Direktor Australian Opena razgovarao s Đokovićem o nastupu, evo što je rekao

(SP)AUSTRALIA-MELBOURNE-TENNIS-AUSTRALIAN OPEN-NOVAK DJOKOVIC
Bai Xuefeihujingchen
25.11.2021.
u 12:15

"Đoković je osvojio devet naslova na Australian Openu i siguran sam da želi i deseti. Također, on, Rafa Nadal i Roger Federer poravnati su po broju Grand Slam naslova, sva trojica imaju ih po 20"

Direktor teniskog Grand Slam turnira Australian Opena Craig Tiley očekuje da će 95 posto igrača biti cijepljeno protiv koronavirusa do početka prvog Grand Slam turnira sezone, koji se održava od 17. do 30. siječnja u Melbourneu. 

On je rekao da je odluka savezne države Victorije, čiji je Melbourne glavni grad, da neće biti iznimaka kad je u pitanju obaveza cijepljenja motivirala igrače da se cijepe.  

 "Trenutno je 85 posto tenisača i tenisačica cijepljeno. Do siječnja očekujemo da će ih biti 90 do 95 posto, jer ako nisi cijepljen nećeš moći igrati", kazao je Tiley. 

 On je rekao da je razgovarao sa Novakom Đokovićem, prvim tenisačem svijeta i braniteljem naslova, ali da nije uspio dokučiti da li je cijepljen.

 "Đoković je osvojio devet naslova na Australian Openu i siguran sam da želi i deseti. Također, on, Rafa Nadal i Roger Federer poravnati su po broju Grand Slam naslova, sva trojica imaju ih po 20. Nadal će igrati i netko će nekoga prestići po broju osvojenih Grand Slam turnira, a mislim da Đoković ne bi to želio prepustiti nekom drugome", rekao je Tiley.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
23:25 25.11.2021.

On je prebolio kovid i koji su zdravstveni,znanstveni ,stručni ,razlozi da se on mora cijepiti.od300miliona koji su sluzbeno i dokazano preboljeli virus ,koliko ih je ponovno reinficiranih ,i kakve su imali simptome i koliko ih je preminulo.

AJ
Admine jebiti zelenski mater.
06:14 26.11.2021.

Presjednik Teniskog svaeza ne brine za Djokovicevu karijeru i uspjehe,njega brine gledanost,jer ako izostane Djokovic,a Rafa i Federer ,tako i tako ne dolaze,onda ce biti 60% mnaje gledatelja na terenima,i manja TV gledanost ce biti,a pred Kraljom je jos 5-6 godina igara i G-slamova,tako da Djokovic sigurno nece ni pred cim popustiti,ako se ni je cjepio,a to je jos uvje dobro cuvana tajna,sto i treba biti tako,staje koga brig tko,a tko se je ili ni je cjepio.

VK
vknez
12:38 25.11.2021.

Australci su oduvijek bili govnari!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije