Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNA TRAGEDIJA

Dio tribine srušio se na mladog sportaša (19) koji je preminuo u SAD-u. Trener preuzeo odgovornost

Penn State Central
26.05.2023.
u 10:10

Mladić je zadobio teške ozljede glave nakon čega je prebačen u bolnicu, ali nije se uspio izvući

Studentski sport u Sjedinjenim Američkim Državama potresla je jedna od najbizarnijih tragedija u novijoj povijesti nakon što je 19-godišnji igrač bejzbola Penn State Centrala,  Angel Mercado-Ocasio, poginuo kada je na njega pao dio improvizirane tribine. 

Kako prenose američki mediji, ovaj mladić pokušao je uz pomoć suigrača rastaviti drvenu konstrukciju s improviziranog javnog terena nakon što su lokalne vlasti obavijestile bejzbolsku momčad da nemaju dozvolu za gradnju na tom mjestu te da moraju ukloniti drvenu tribinu. 

Kada su pokušali skinuti drveni okvir, dio se srušio na nesretnog 19-godišnjaka, koji je zadobio teške ozljede glave. Iako je odmah prebačen u bolnicu, preminuo je dan kasnije.

GALERIJA Vatreni heroj iz rusije završava karijeru, odveo je Hrvatsku do finala

1/6

- Ne želim nikoga optuživati, ali kad su mi rekli da ga moramo skinuti, to smo i učinili. I to je jednog od mojih dječaka koštalo života. Dao sam sve od sebe da ih zaštitim. Bio sam ljut na njih, rekao sam im da se prestanu zafrkavati i to, ali djeca će biti djeca... I da, osjećam se odgovornim - rekao je Gerardo Diaz, trener Penn Statea. 

VEZANI ČLANCI:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije